Qui som

La Revista Cambrils és una publicació mensual en paper fundada l'any 1953, el seu marc legal actual és l'Associació Cultural Revista Cambrils, una associació sense ànim de lucre inscrita al registre d'associacions culturals de la Generalitat de Catalunya. Des de principis de gener de l'any 2006, l'Associació Cultural Revista Cambrils publica un diari digital, revistacambrils.cat.

Revista Cambrils i revistacambrils.cat, són mitjans de comunicació totalment consolidats i professionalitzats. El director actual d'ambdós mitjans és Lluís Rovira i Barenys. El president de l'Associació Cultural Revista Cambrils, l'entitat editora, és Josep Capella Matas.

La presència de Revista Cambrils a la xarxa es remunta a l'any 1996 en que es van penjar els primers continguts de Revista Cambrils a internet, amb la possibilitat de consultar la informació de l'edició impresa.

Revista Cambrils és membre de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) i de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC).