Avís legal

Aquesta pàgina web és un producte de l'Associació Cultural Revista Cambrils
NIF: G43339134.
Domicili: C. de Sant Plàcid, 7, baixos. 43850 Cambrils
Associació inscrita al registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 1145.
e-mail: revistacambrils@revistacambrils.cat

L'usuari es compromet a utilitzar aquesta web d'acord amb l'establert en la legislació vigent, abstenint-se d'utilitzar-la per a activitats contràries a les lleis, a la moral o usos lesius dels drets i interessos de tercers.

L'accés al lloc web revistacambrils.cat no suposa establir cap tipus de relació comercial entre l'Associació Cultural Revista Cambrils i l'usuari. L'accés al lloc web és responsabilitat única dels usuaris.

Els drets de propietat intel·lectual sobre tota la informació escrita continguda en aquesta pàgina web són titularitat de l'Associació Cultural Revista Cambrils. Tots els nostres continguts, excepte les imatges, que podrien tenir drets d'autor, es poden copiar, citant-ne la procedència

En cas que l'usuari proporcioni algun tipus d'informació, les seves dades seran recollides conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 15/1999 dins del marc de la legislació espanyola.

Les fotografies, il·lustracions i articles d'opinió són propietat dels seus autors i, per tant, pot ser necessari el seu permís o aprovació per copiar-los, al no ser propietat de l'Associació Cultural Revista Cambrils.

Aquest lloc web ha estat desenvolupat per tirabol.cat