Esports

Cambribike

La bicicleta serà la protagonista del cap de setmana a Cambrils

La Cambribike arriba a la seva cinquena edició amb un programa ple de competicions i activitats per a tots els públics i edats

Per Redacció

L'any passat la Festa de la Bicicleta va arribar a la seva 40a edició
L'any passat la Festa de la Bicicleta va arribar a la seva 40a edició | Lluís Rovira i Barenys

Tot a punt perquè comenci la cinquena edició de la Cambribike, la festa de la bicicleta per excel·lència a Cambrils que omplirà els carrers durant aquest cap de setmana. Amb el centre neuràlgic ubicat al Parc del Pinaret, aquest festival ciclista comptarà amb diverses activitats per a tots els públics, tant competitives com d'oci.

Els primers actes començaran demà, divendres 3 de maig, a les 17 hores. Seran els circuits d'accés lliure i d'educació viària pels mes petits. A partir d'aquesta hora també es podran començar a recollir els dorsals per a les curses no federades que se celebraran al llarg del cap de setmana.

La primera cursa se celebrarà el mateix divendres, la Nocturna BTT, una experiència plena d'aventura sota la llum de la lluna. Dissabte serà el torn d'una de les novetats d'aquesta edició: la Brevet de 400km i 27 hores de durada. Pels amants de les BTT, dissabte també hi haurà quatre recorreguts de diferents dificultats que passaran per poblacions com Cambrils, Montbrió del Camp, Riudecanyes, Vilanova d'Escornalbou, Duesaigües i l'Argentera. Els més petits competiran dissabte a la 2a Kids Cup Tarragona de BTT. Per la tarda se celebraran la CX Ciclocross i XCE Eliminator d'Adults.

Ja el diumenge, la Road Cicloturista permetrà gaudir de paisatges molt bonics i especials en dos circuits de 85 i 125 quilòmetres. Durant tot el matí també se celebrarà l'espectacular Copa d'Espanya de Trial a la platja del Regueral. Cambrils també acollirà 1a Copa Catalunya de Ciclisme en carretera en les categories Prebenjamí, Benjamí, Principiant, Alevins, Infantils en femení i masculí. La solidaritat també tindrà cabuda gràcies a la Ciclo Indoor amb l'exciclista Melcior Mauri organitzada per l'Associació Catalana d'Afectats per la Fibromiàlgia. No faltarà en aquest intens calendari la 41a Festa de la Bicicleta, pedalada popular no competitiva pels carrers de Cambrils. La Cambribike es clausurarà el diumenge al migdia amb un vermut electrònic.

Tots els detalls i horaris a la web de la Cambribike.

Comenta aquest article