Societat

Ciclisme

Sessió solidària de ciclo Indoor amb l'exciclista professional Melcior Mauri per combatre la fibromiàlgia, el proper 5 de maig

Es faran dues sessions el diumenge 5 de maig en el marc del Cambribike, que se celebrarà al parc del Pinaret

Per Redacció

Melcior Mauri dirigirà les dues sessions de ciclo indoor que es faran el proper 5 de maig al parc del Pinaret
Melcior Mauri dirigirà les dues sessions de ciclo indoor que es faran el proper 5 de maig al parc del Pinaret | Cedida

Cambrils acollirà una sessió solidària de Ciclo Indoor, el proper 5 de maig i  emmarcat en la celebració del Cambribike al parc del Pinaret, que comptarà amb la participació de l'ex-ciclista professional Melcior Mauri. Aquest esdeveniment té com a objectiu recaptar fons per ajudar a aquells que lluiten contra la Fibromiàlgia a Cambrils.

La sessió de Ciclo Indoor amb Melcior Mauri dona l'oportunitat de pedalar al costat d'una llegenda del ciclisme i se n'han programat dues sessions, l'una a les 10h i l'altra a les 12h. Aquestes sessions són aptes tant per gent que té experiència en ciclisme com per a principiants.La recaptació d'aquesta sessió solidària es destinarà, íntegrament, a la delegació que l'Associació Catalana d'Afectats per la Fibromiàlgia té a Cambrils, la qual proporciona teràpies diverses per als pacients de fibromiàlgia. Aquestes teràpies inclouen tractaments físics i ocupacionals dissenyats per alleujar el dolor, millorar la mobilitat i reforçar la salut mental i emocional dels pacients.

La Fibromiàlgia és una malaltia crònica que provoca dolor generalitzat, fatiga extrema i altres símptomes debilitants. La col·laboració de la comunitat és essencial per proporcionar el suport necessari als afectats per aquesta malaltia.

La inscripció es pot fer a partir d'avui mateix accedint al web www.cambri.bike o www.apinyofix.org/Som-Solidaris
També hi ha la possibilitat de fer un donatiu, mitjançant el dorsal solidari, que també es troba als webs.

Comenta aquest article