Cultura

Festival Accents

El Festival Accents tanca l'edició del seu 10è aniversari amb gairebé 7.000 espectadors

Cambrils ha estat el segon municipi amb més concerts, amb l'actuació de Montse Castellà, Mireia Feliu, Halldor Mar i Gabriel Kazz

Per Redacció

Montse Castellà va posar la música a la celebració del 10è aniversari del Festival Accents
Montse Castellà va posar la música a la celebració del 10è aniversari del Festival Accents | Josep Maria Ferrando

El Festival Accents va tancar el passat dissabte la paradeta amb el concert de Rodrigo Cuevas al Teatre Fortuny de Reus. El festival celebrava enguany el seu 10è aniversari i ha rebut gairebé 7.000 espectadors entre els 29 concerts que ha celebrat arreu del Camp de Tarragona en poc més de 2 mesos.

Cambrils ha estat el segon municipi amb més actuacions. De fet, la festa de celebració del 10è aniversari es va celebrar el 6 d'octubre a la Torre del Llimó amb l'actuació de Montse Castellà. També han acostat la seva música a Cambrils Mirèia Feliu, amb el seu homenatge a la seva tieta Núria Feliu, l'islandès Halldor Mar i l'artista d'origen canadenc Gabriel Kazz.

El director artístic de l'Accents, Isaac Albesa, ha celebrat l'èxit de l'edició: “la valoració ha estat molt positiva perquè la qualitat artística de totes les propostes ha estat sensacional i la resposta del públic també ha estat molt bona”. De cara al futur, l'Accents treballarà per mantenir una formula similar a la que s'ha dut a terme fins ara, que permeti presentar propostes de música d'autor d'arreu dels Països Catalans. Una formula que ha demostrat ser ben rebuda pel públic i la indústria que el va reconèixer com un dels millors quatre festivals de petit format del país en els premis ARC.

La traca final

Tot i que, oficialment, l'Accents 2023 ha finalitzat aquest dissabte, l'organització ha previst un petit cicle anomenat Accents 10 anys La Traca Final, que portarà el grup mallorquí Antònia Font (Teatre Fortuny, 9 i 10 de març), la valenciana La Maria (Teatre Bartrina, 9 de març) i un concert especial de Maria Rodés (Teatre Bartrina, 16 de març).

Comenta aquest article