Informació general

Urbanisme

S'obre al trànsit el nou accés a Cambrils per l'avinguda de la Nova Augusta

Aquesta actuació ha anat a càrrec del mateix supermercat Mercadona que s'està enllestint en aquesta zona i que té previst obrir les seves portes el proper 27 de març

Per Redacció

Imatge del nou accés per l'avinguda de la Nova Augusta
Imatge del nou accés per l'avinguda de la Nova Augusta | Cedida

Ja s’ha posat en funcionament el nou accés a Cambrils per l’avinguda de la Nova Augusta (antiga carretera N-340), que ara compta amb doble carril de circulació d’entrada i de sortida, i amb voreres més amples amb mobiliari urbà i arbrat pel passeig dels vianants fins a la riera d’Alforja. Les obres formen part de la urbanització de l’entorn del nou supermercat Mercadona, dins de l’àmbit obligatori del Polígon d’Actuació Urbanística 13 L’Alforja, tal com preveu el Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) gestionat pel Departament d’Urbanisme.

Aquesta actuació ha anat a càrrec del mateix supermercat, que obrirà portes el proper 27 de març, tal com avançava revistacambrils.cat el passat mes de gener. La posada en funcionament d’aquest local suposarà el tancament dels altres dos supermercats de la cadena ubicats a l’avinguda d’Adelaida –al costat mateix– i al carrer de Francesc Pérez Dolç –al barri de la Parellada–. Aquests dos establiments operaran amb tota normalitat fins el dissabte 25 de març a les 21 hores i el dilluns 27 de març a les 9 del matí ja obrirà les portes el nou Mercadona.

Construcció d'habitatge dotacional

En el futur, la previsió és continuar urbanitzant la rambla central de la Nova Augusta. A més, l’actuació urbanística inclou la cessió a l’Ajuntament d’un solar al davant del Molí de les Tres Eres, entre el supermercat Mercadona, la plaça, el carrer de Pere Moretó i de l’avinguda de la Nova Augusta. En aquesta parcel·la, seguint el Pla d’Actuació, l’Ajuntament hi construirà 45 pisos d’habitatge dotacional, a més d’una àmplia zona verda i un espai destinat a jocs infantils.    

El maig de 2021, revistacambrils.cat informava d'aquesta inclusió d'habitatge dotacional en aquesta zona, molt més cèntrica, al centre urbà i, a prop dels principals equipaments com són l'Hospital Lleuger, l'Ajuntament, el Palau Municipal d'Esports i el transport públic.

Comenta aquest article