Informació general

Mitjans

Revista Cambrils llança el seu propi pòdcast

El primer capítol d'aquest programa ja es pot escoltar a YouTube, Spotify i iVoox

Per Redacció

Cada mes un episodi de 40 minuts de durada amb continguts com tertúlies, entrevistes i seccions
Cada mes un episodi de 40 minuts de durada amb continguts com tertúlies, entrevistes i seccions | Cedida

Revista Cambrils llança el seu propi pòdcast a les plataformes digitals. El mitjà d'informació local dona aquest pas amb l'ambició de reinventar-se i acostar-se al públic jove, traslladant el que passa a Cambrils d'una manera entretinguda, col·loquial i propera. Amb les veus de Cristina Sierra i Andreu Dalmau, El Podcast de Revista Cambrils oferirà cada mes un episodi de 40 minuts de durada amb continguts com tertúlies, entrevistes i seccions.

El primer capítol del programa ja es pot veure a YouTube i escoltar a les plataformes d'àudio Spotify i iVoox. Els links us porten directament al programa. En aquest episodi, a la Tertúlia, es parlarà entre d'altres temes sobre la situació de la Rambla de Jaume I, la diada de Sant Jordi o el projecte frustrat del pont sobre la riera d'Alforja. També s'estrenarà la secció Per fer boca, que recorrerà diversos locals gastronòmics del nostre poble, visitant La Selva Street Food del xef Eduard Martí. A l'Entrevista, conversa amb Paola Ramírez que ha estat Pubilla de Cambrils 2023 per conèixer de més a prop el món del pubillatge i la seva experiència personal.

Els lectors de Revista Cambrils i revistacambrils.cat podran estar al corrent de la publicació dels programes a través de les xarxes socials del mitjà: Facebook, Twitter i Instagram. Allí s'informarà de la publicació de cada programa que es publicarà a inicis de cada mes.

Informació local de qualitat a través de nous continguts

Aquesta iniciativa arriba un any després de que Revista Cambrils hagi celebrat el seu 70è aniversari impulsant tot un seguit d'activitats i pràcticament 20 anys després de l'inici del diari digital revistacambrils.cat. Amb El Podcast de Revista Cambrils es vol arribar a les noves generacions per que la informació local de qualitat estigui a l'abast dels més joves i, els que no coneguin el mitjà, puguin descobrir-lo a través de nous continguts.

Aquest projecte no seria possible sense els anunciants i els subscriptors que, any rere any, mantenen el seu suport a la publicació. La subscripció anual té un preu de 40 euros i permet rebre mensualment les dotze edicions en paper de Revista Cambrils.

Comenta aquest article