Informació general

Successos

Detenen a Saragossa el presumpte autor de la mort violenta d'un home a Cambrils

Els Mossos havien identificat l'individu i havien transmès l'alerta, que va saltar ahir a la capital aragonesa

Per ACN

Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra al lloc on es va trobar la víctima el passat dilluns
Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra al lloc on es va trobar la víctima el passat dilluns | ACN

El pressupte autor de l'assassinat que va tenir lloc dilluns en un camí rural entre Cambrils i Vinyols va ser detingut ahir a Saragossa per la Policia Nacional. Els Mossos d'Esquadra havien transmès l'alerta a la resta de cossos policials i l'home, de nacionalitat romanesa, va ser detingut a la capital aragonesa.

Cal recordar que l'autor dels fets, que va ser incriminat per la pròpia víctima abans de morir, es va donar a la fuga després de cometre el crim. Segons van apuntar a revistacambrils.cat fonts pròximes a l'entorn del criminal, aquest home ja havia estat a la presó a Grècia complint condemna per haver matat una persona.

Segons va avançar el Diari de Tarragona, l'autor dels fets va atropellar la víctima i, posteriorment, va baixar del vehicle per propinar-li diverses puntades de peu al cap amb la intenció de rematar-lo.

Les disputes entre el criminal i la seva víctima eren conegudes pels veïns de la zona. Tots dos tenien una relació de parentesc i ja havien tingut discussions altres vegades per un tema del límit de les seves propietats. Aquestes discussions també constaven a la policia.

Comenta aquest article