Informació general

Successos

L'home que ahir va matar un altre a Cambrils ja havia estat a la presó per homicidi a Grècia

La policia continua buscat aquesta persona que es va donar a la fuga després d'atropellar i rematar la seva víctima amb qui tenia un parentesc

Per Andreu Dalmau

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra al lloc on es va trobar la víctima
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra al lloc on es va trobar la víctima | ACN

La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra continua investigant l'assassinat que a tenir lloc ahir, al voltant de les 10.30 del matí, en un camí rural ubicat entre Cambrils i Vinyols. L'autor dels fets, que va ser incriminat per la pròpia víctima abans de morir, es va donar a la fuga després de cometre el crim i la policia el segueix buscant. Segons han apuntat a revistacambrils.cat fonts pròximes al seu entorn, aquest home, de nacionalitat romanesa, ja havia estat a la presó a Grècia complint condemna per haver matat una persona.

Les disputes entre el criminal i la seva víctima eren conegudes pels veïns de la zona. Tots dos tenien una relació de parentesc i ja havien tingut discussions altres vegades per un tema del límit de les seves propietats. Aquestes discussions també constaven a la policia.

Segons va avançar el Diari de Tarragona, l'autor dels fets va atropellar la víctima i, posteriorment, va baixar del vehicle per propinar-li diverses puntades de peu al cap amb la intenció de rematar-lo. La mateixa víctima, abans de morir, va poder indicar a la policia la identitat de l'agressor.

La Divisió d'Investigació Criminal de Tarragona continua fent-se càrrec de la investigació per esclarir els fets i les circumstàncies de la mort. L'autoritat judicial ha decretat el secret d'actuacions.

Comenta aquest article