Cultura

Comunicació

Revista Cambrils ja està disponible a l'iQUIOSC

Els lectors que prefereixin llegir la publicació a l'ordinador, la tauleta tàctil o al telèfon mòbil poden comprar l'exemplar del mes a la plataforma

Per Redacció

L'edició de gener de Revista Cambrils ja es pot comprar a l'iQUIOSC
L'edició de gener de Revista Cambrils ja es pot comprar a l'iQUIOSC | Cristina Sierra

Revista Cambrils comença l'any amb una bona notícia pels lectors de premsa escrita. La publicació ja està disponible a l'iQUIOSC, la plataforma que permet llegir revistes i diaris en català a la tauleta tàctil, l'ordinador o al telèfon mòbil. A partir d'aquest mes de gener, aquells lectors que vulguin comprar l'edició mensual de Revista Cambrils ho podran fer en aquesta pàgina web -també té aplicació mòbil- per un cost d'1,99 euros.

Una altra manera de llegir la Revista Cambrils, des de qualsevol lloc del món, que permet ampliar la família de lectors de la publicació, que fa un pas endavant per adaptar-se a les noves necessitats dels lectors. A més, aquells que vulguin tenen l'opció de poder subscriure's per rebre les dotze edicions de l'any per un preu de 22,99 euros.

Llegir la Revista Cambrils en format digital és molt fàcil. Es pot fer a través de la pàgina web o bé descarregar-se l'aplicació de l'iQUIOSC al telèfon mòbil, a l'ordinador o a la tauleta tàctil. Un cop l'usuari es registri, ha de cercar al buscador el nom de Revista Cambrils i accedirà a totes les publicacions que es vagin penjant al llarg de l'any a partir d'aquest 2024. Un cop es faci efectiva la compra, l'usuari tindrà l'edició descarregada al seu dispositiu per poder-la llegir quan vulgui.

Crida a nous subscriptors

D'altra banda, Revista Cambrils vol posar en valor l'edició impresa que cada mes reben a les seves cases gairebé un miler de subscriptors i que també es pot comprar a les llibreries cambrilenques i a l'hipermercat Esclat. Des de la publicació s'anima als cambrilencs i cambrilenques a fer-se subscriptors per 40 euros l'any. Una manera de donar suport al periodisme local i també de practicar el "cambrilenquisme" del que treu pit la publicació, que està operativa els 365 dies de l'any per informar a la ciutadania de tot el que passa al municipi.

Aquells que vulguin subscriure's a Revista Cambrils ho poden fer mitjançat aquest formulari, trucant al 977 79434 o bé enviant un correu a revistacambrils@revistacambrils.cat.

Comenta aquest article