Societat

Festa Major de la Immaculada

Els joves es fan seva la Festa Major de la Immaculada al Palau d’Esports

El concert organitzat per la Colla Jove va comptar, com és habitual darrerament en aquest tipus de festes, amb una assistència massiva

Per Andreu Dalmau

Hi va haver moments en que gairebé es va assolir l'aforament complet
Hi va haver moments en que gairebé es va assolir l'aforament complet | Cedida

El Palau Municipal d’Esports va acollir ahir el concert jove de la Festa Major de la Immaculada i va confirmar que, en dies de pluja o en etapa hivernal, és un espai perfecte per celebrar festes d’aquest tipus i que la joventut cambrilenca té moltes ganes de festa.

Com ja va passar en la Nit del Foc d’aquest any, va haver-hi moments que es va gairebé assolir l’aforament complet i la gent va haver d’esperar a les portes perquè es fes espai. En aquesta ocasió, a partir de les dues de la matinada, es van començar a ficar polseres a tots aquells que entraven per si després volien sortir i no haver de fer cua.

Tot i que durant la nit no va haver-hi cap incident remarcable, sí que és cert que alguns menors de 16 anys, en no ser admesos sense l’autorització corresponent, intentaven col·lar-se amb l’ajuda d’amics que obrien des de dins del recinte les portes properes a l’entrada. L’organització es va adonar d’aquest fet i va reforçar la vigilància perquè no hi hagués incidents d’aquesta mena.

Més enllà d’aquesta anècdota, el concert va transcórrer amb total normalitat. Els primers en pujar a l’escenari van ser els Estopaos, tribut a la banda de Cornellà que van fer vibrar a joves i no tant joves. A les 2 hores va ser el torn de DJ Osmii, que va animar la festa fins les 4 del matí, hora en que es va posar als plats DJ Dimuca, un clàssic ja de les festes cambrilenques.

Els Estopaos van obrir el concert (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article