Esports

Futbol

Cinc incorporacions més a les files del Cambrils Unió

El club cambrilenc continua amb la renovació integral de la plantilla sota el lideratge d'Adri Puerto, el nou entrenador

Per Andreu Dalmau

Sergi Roca és la darrera incorporació anunciada
Sergi Roca és la darrera incorporació anunciada | Twitter Cambrils Unió

El Cambrils Unió continua treballant per reforçar la plantilla de cara al seu retorn a Segona Catalana. En les darreres setmanes s'han confirmat cinc noves incorporacions al primer equip que se sumen als sis fitxatges que van arribar abans de Sant Joan i a les tres renovacions. Adri Puerto continua renovant la plantilla amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens.

El passat 24 de juny es va anunciar el fitxatge del cambrilenc Edu Sosa. El jugador torna al club on va jugar a categories inferiors per aportar la seva experiència, polivalència i treball. Tres dies després es va anunciar el fitxatge de Igor Macedo, un interior també amb passat al Cambrils. Després de militar a les files del CF Reddis i la UD Salou, aportarà desequilibri i jo entre línies a l'equip de Puerto.

El Cambrils Unió reforça també la davantera amb la incorporació de Roger Frias. El jugador procedent del CD Riudoms aportarà lluita i verticalitat en l'últim terç.

A la defensa s'incorpora Javi Pérez, veterà jugador cambrilenc que pot ocupar qualsevol posició de la darrera línia. L'ex de Riudoms i Vila-Seca aportarà aquesta polivalència i la seva expertesa en el retorn al Cambrils Unió. I, finalment, també s'ha anunciat la incorporació al primer equip del juvenil Sergi Roca. El central ja va debutar la temporada passada a Primera Catalana, però ara passarà a ser una peça més de l'engranatge habitual comandat per Adri Puerto.

Comenta aquest article