Esports

Futbol

Setmana de fitxatges i renovacions al Cambrils Unió

Ja s'han fet oficial sis fitxatges, tres renovacions i s'espera que continuï la reconstrucció de l'equip, ara en mans d'Adrià Puerto

Per Andreu Dalmau

Arnau Oteros ha estat l'última incorporació en fer-se oficial
Arnau Oteros ha estat l'última incorporació en fer-se oficial | Twitter Cambrils Unió

El Cambrils Unió ha posat fil a l'agulla aquesta setmana amb l'objectiu de renovar la plantilla del primer equip. Els cambrilencs han tornat a Segona Catalana després d'una nefasta temporada en la qual han quedat cuers del seu grup. El nou tècnic Adrià Puerto busca una renovació integral de l'equip, i pujarà a 6 o 7 jugadors del Juvenil A —fins ara era el tècnic d'aquest equip— i fitxant els reforços necessaris.

La primera renovació a anunciar-se va ser la d'Aleix Llobet, el passat 14 de juny. El jugador cambrilenc continuarà al primer equip per explotar el carril dret del conjunt de Puerto. El 16 de juny es va anunciar la segona renovació, la d'Àlex Ruiz. El porter continuarà una temporada més sota pals, aportant seguretat i lideratge. També continuarà un curs més a les files del Cambrils Unió Gito Miquel. El davanter va ser renovat el passat 17 de juny i continuarà aportant qualitat individual i olfacte golejador des de la davantera.

Dos extrems, dos centrals, un lateral i un mig centre

El 15 de juny es va fer oficial el primer fitxatge de la temporada, el d'Eudald Recasens. L'extrem es va formar al planter cambrilenc i ara torna a casa després de passar pel CF Amposta, FC Borges Blanques i UDA Gramanet.

Un altre ex del Cambrils Unió que torna a les seves files és Juli Molas, el fins ara central de la UD Salou. Molas es va formar al futbol base cambrilenc i el primer equip abans de marxar als Estats Units on va competir a la lliga universitària. Aportarà contundència i solidesa des del centre de la defensa.

També torna a casa el lateral esquerre de la Pobla de Mafument B, Marc Guti. Després d'haver disputat la fase d'ascens a 1a catalana amb l'equip tarragoní, aterra al primer equip per aportar la seva experiència a la categoria. El Cambrils Unió va fer oficial el seu fitxatge el 20 de juny.

Josu Rigal també torna a Cambrils. El veterà central va formar part del club en l'anterior etapa a Primera Catalana i torna per fer parella amb Juli Molas i retornar la seguretat defensiva a l'equip.

L'encarregat de dirigir la sala de màquines del conjunt d'Adrià Puerto serà Hugo Sánchez. El talentós migcentre —res a veure amb el mític davanter mexicà— ha passat per clubs com el CF Gavà, UE Rapitenca, FC Ascó i té experiència a Tercera RFEF.

I la darrera incorporació de la setmana, anunciada el passat divendres, ha estat la d'Arnau Oteros. L'extrem amb trajectòria a FC Borges Blanques, CF Albi, CD Riudoms i experiència a Primera Catalana s'incorpora al primer equip per aportar potència i desequilibri per la banda.

Amb aquests reforços i algunes renovacions més que estan per venir, així com l'ascens al primer equip dels juvenils més destacats, Adrià Puerto espera poder competir a Segona Catalana i lluitar per tornar a la màxima categoria del futbol català.

Comenta aquest article