Societat

Festa

La Casa Sant Josep acull aquest diumenge una festa popular argentina amb fins solidaris

Per celebrar el Dia de la Independència d'aquest país i recaptar fons per l'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Dorada

Per Redacció

Cartell de la Gran Festa Popular Argentina que se celebra aquest diumenge
Cartell de la Gran Festa Popular Argentina que se celebra aquest diumenge | Cedida

El pròxim diumenge la Casa Sant Josep de La Salle acollirà una festa popular per celebrar el Dia de la Independència de la República Argentina i recaptar fons per l'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Daurada. Des de les 10 hores fins a les 19 hores hi haurà música en directe, activitats infantils, sortejos, campionat de “truco” i “asado”, entre moltes altres activitats.

Les entrades per aquest esdeveniment costaran 5€ (entrada + beguda) o 10€ (entrada + menjar + beguda) i el 100% dels beneficis es destinaran a l'ampliació del centre de dia Les Orenetes. Les reserves es poden fer per Bizum al telèfon 691 84 05 47. Està permès portar menjar de fora, tot i que hi haurà pizzes, empanadilles i carn a preus populars. Entrar beguda no estarà permès.

Aquesta activitat se suma a la que es va organitzar a finals d'abril, a l'Ateneu Juvenil, amb el concert de La Decana, una popular banda uruguaiana. El concert va reunir gran part de la comunitat sud-americana i va servir per recaptar més de 5.000 euros.

Actuacions musicals durant tota la jornada

A primera hora del matí assistents podran gaudir d'una “mateada popular” —es posarà a disposició aigua calenta— i es disputarà el campionat de “truco”, típic joc de cartes argentí. Al migdia es farà el dinar i, mentrestant, es celebrarà un show folklòric a càrrec de Trio Tabaré. A les 15 hores agafarà el relleu Marco Pantanetti, que oferirà un concert de rock nacional i a les 17 hores es començarà a tancar la festa amb la música de Fede Millas i es sortejarà una samarreta de la selecció argentina entre totes les entrades anticipades.

A més, durant tota la jornada s'habilitarà un camp de futbol i hi haurà monitors titulats per organitzar els jocs infantils. També hi haurà inflables pels més petits. Els menors de 10 anys tenen l'accés gratuït.

Comenta aquest article