Informació general

Comerç

El nou Mercadona obre les seves portes

Amb una inversió de 10 milions d’euros, la botiga eficient ubicada a l’avinguda de nova Augusta tindrà 54 treballadors

Per Redacció

El nou Mercadona ha obert aquest matí les seves portes
El nou Mercadona ha obert aquest matí les seves portes | Cedida

Mercadona ha obert, avui dilluns al matí, el nou supermercat ubicat a l’avinguda de Nova Augusta de Cambrils. La posada en marxa d’aquesta botiga eficient ha suposat el tancament dels establiments que la companyia valenciana tenia des de fa molts anys a l’avinguda d’Adelaida i al carrer de Francesc Pérez Dolç, que van tancar definitivament les seves portes el passat dissabte.

L’empresa ha invertit 10 milions d’euros en aquesta construcció que ha comptat amb la participació de més de 80 proveïdors, donant feina a més de 200 persones durant la fase d’obres, que es va iniciar al maig i es va aturar per la troballa d’unes restes arqueològiques. Al setembre, la  cadena de supermercats va poder reprendre els treballs per tenir enllestida la nova botiga al primer trimestre de 2023. 

Amb la nova obertura, ja són 25 els supermercats Mercadona que disposen del nou model de botiga eficient a les comarques tarragonines, d’un total de 33. Va ser a l’any 2016 quan l’empresa va començar a implementar aquest sistema en tots els seus locals, un procés que finalitzarà enguany. 

Pel que fa a la plantilla, tot el personal dels supermercats del carrer de Francesc Pérez Dolç i de l’avinguda d’Adelaida han passat a formar part de la nova botiga, que tindrà 54 treballadors.

Nous serveis i estalvi energètic

El nou supermercat tindrà els mateixos serveis que ofereix des de fa anys el Mercadona situat al Vial del Cavet. Els clients trobaran prestacions com el pernil al tall i envasat a la xarcuteria, una góndola central a la perfumeria, suc de taronja acabat d'esprémer, sushi, un forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada o la secció "A punt per menjar", que ofereix plats preparats per emportar. 

També destaquen els nous models de carretons, més ergonòmics i lleugers, passadissos molt més amplis o una entrada amb doble vidre que evita corrents d’aires. Altres novetats són la millora de l’aïllament tèrmic i acústic amb l’optimització dels materials i el gruix de les parets i els sostres, nous congeladors horitzontals més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient, un sistema d'il·luminació LED automatitzat i la instal·lació de 1.000m2 de panells solar a la coberta per complementar la demanda energètica amb fonts renovables. 

L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte, de 9:00 a 21:00 hores d’octubre a maig (horari d’hivern) i de 9:00 a 21:30 hores de juny a setembre (horari d’estiu).

El supermercat compta amb panells solars

Comenta aquest article