Informació general

Eleccions Municipals

Oliver Klein, candidat a l'alcaldia per l'NMC

Klein va ser elegit per unanimitat en l'assemblea celebrada ahir al vespre que també va ratificar de facto a Enric Daza i Natalia Pleguezuelos com a dos i tres de la formació

Per Lluís Rovira i Barenys

Natalia Pleguezuelos, Oliver Klein i Enric Daza, ahir, després de l'assemblea de l'NMC
Natalia Pleguezuelos, Oliver Klein i Enric Daza, ahir, després de l'assemblea de l'NMC | Lluís Rovira i Barenys

Oliver Klein ja és el candidat oficial del Nou Moviment Ciutadà per a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Ahir al vespre va ser elegit per unanimitat per les 37 persones que van assistir a l'assemblea i que representen el 86% d'afiliats de l'NMC. Klein ha estat l'únic candidat que s'ha presentat per a ser l'alcaldable de l'NMC i d'aquesta manera encapçalarà per quarta vegada consecutiva la llista d'aquesta formació independent a les municipals. En les seves primeres paraules davant la militància, Oliver Klein va destacar la feina que s'ha fet com a equip de manera que compta amb Enric Daza i Natalia Pleguezuelos com a dos i tres de la llista, respectivament. A banda, en aquesta primera intervenció, Klein va enumerar alguns dels objectius pendents pel proper mandat com són la millora de l'avinguda de la Diputació, el carrer de les Orquídies al barri de la Llosa, la conversió en zona per a vianants del carrer de l'Hospital així com de l'entorn de l'antic celler de la Cooperativa i del Mercat de la Vila.

Oliver Klein, "Aquests quatre propers anys s'entenen amb la voluntat exclusiva de poder revalidar ser alcalde de nou"

Un cop acabada l'assemblea que l'havia proclamat alcaldable de l'NMC, Oliver Klein manifestava que "m'han convençut per continuar i jo penso que és la manera d'acabar una feina que crec que està ben feta, que és important pel municipi i per això calen uns quants anys més, sobretot aquest mandat que ve". Klein recordava que "com a NMC portem 12 anys. És un projecte engrescador i això fa que aquest compromís s'hagi allargat" i va afegir que "aquests quatre propers anys s'entenen amb la voluntat exclusiva de poder revalidar ser alcalde de nou, no s'entenen per ser quatre anys més regidor de l'ajuntament. L'objectiu principal és poder repetir amb aquest equip i canviar aquest Cambrils que ens agrada com ho estem fent i així podem continuar amb els objectius. Ens calen quatre anys més."

L'alcaldable de l'NMC es mostrava taxatiu en el paper de l'NMC dins el panorama polític local, "nosaltres som un instrument central del canvi a Cambrils. Som quelcom que va aparèixer, diferent, i no es pot decidir res políticament a Cambrils sense tenir en compte l'NMC. D'altra banda, l'NMC vol ser protagonista, no vol ser comparsa". Klein, a més, qualificava de feina ben feta la tasca portada a terme al capdavant de l'Ajuntament aquest darrer any, "el balanç és molt favorable i l'NMC ha de sortir guanyador i millorar bastant el resultat de les anteriors eleccions".

L’Apunt

Oliver Klein compleix un any com alcalde de Cambrils
Tot just avui fa un any que Oliver Klein va ser proclamat alcalde de Cambrils després que tirés endavant la moció de censura que NMC, PSC, Ciutadans i PP van presentar per enderrocar la fins llavors alcaldessa Camí Mendoza. La sessió plenària del 28 de setembre de 2021 va durar dues hores i mitja i Klein va obtenir 13 vots a favor, dels quatre grups que signaven la moció de censura més els dos regidors no adscrits, per 8 en contra, corresponents a ERC i Junts.

Comenta aquest article