Cultura

Música

La txaranga Band Tocats clou el Cambrileja l'estiu convertint els carrers del Port en una festa 

L'estil alegre de la banda vila-secana va aconseguir aplegar un públic molt nombrós al llarg de tot el seu recorregut

Per Maria Vidal

Actuació de la txaranga Band Tocats a la plaça de l'església de Sant Pere
Actuació de la txaranga Band Tocats a la plaça de l'església de Sant Pere | Maria Vidal

La programació d'activitats musicals i culturals que cada dimecres d'estiu ha tingut lloc pels carrers del Port ja ha arribat a la seva fi. El Cambrileja l'estiu va acabar ahir amb l'actuació de la txaranga Band Tocats, que va recórrer els carrers i places del Port per animar tothom qui es trobava amb el seu estil alegre i desenfadat. Els 12 membres de la banda vila-secana van aconseguir aplegar un públic molt nombrós al llarg de tot el seu recorregut però, especialment, a les places on s'aturaven i oferien les cançons de txaranga, bandes sonores de cinema i altres temes molt populars que caracteritzen el seu repertori. Així, van aconseguir convertir tots els carrers del Port en una festa, posant punt i final a la seva actuació a la plaça Mossèn Joan Batalla.

Una vegada clos el Cambrileja l'estiu, la programació festiva de Cambrils continua amb l'esperada Festa Major de la Mare de Déu del Camí, que enguany torna amb totes les activitats característiques d'abans de la pandèmia i se celebrarà ja sense restriccions.

El públic que es va aplegar a la plaça de l'església de Sant Pere per escoltar l'actuació de la txaranga Band Tocats (Fotos: Maria Vidal) 

 

Comenta aquest article