Informació general

Política

Camí Mendoza, alcaldessa: «Em preocupa el futur de la realització de l'avinguda de l'Esport»

En la roda de premsa d'ahir l'alcaldessa va assenyalar diferents aspectes que li fan patir amb l'entrada del nou govern

Per Lluís Rovira i Barenys

L'avinguda de l'Esport, en el tram proper a les instal·lacions esportives
L'avinguda de l'Esport, en el tram proper a les instal·lacions esportives | Lluís Rovira i Barenys

L'alcaldessa Camí Mendoza va assenyalar uns aspectes que li preocupen un cop es formalitzi el nou govern municipal. Com a projecte va indicar que li preocupa el futur de la realització de l'avinguda de l'Esport i va dir que "està condicionada a una subvenció de la Diputació de Tarragona. És una obra que s'ha de fer i acabar l'any vinent i va lligada a uns tràmits administratius que s'han de complir".

En un altre aspecte, l'alcaldessa també va mostrar preocupació per "segons quines accions de caire social que hem impulsat i que no sabem com quedaran amb l'entrada d'aquestes forces polítiques". Finalment també va assenyalar la cultura, "l'enfoc que se li pugui donar per part d'aquest nou govern".

El gener de 2022 haurien de començar les obres de l'avinguda de l'Esport

Tal com l'Ajuntament va aprovar aquest passat mes de maig, les obres de l'avinguda de l'Esport està previst que s'iniciïn el gener de 2022 i que s'allarguin fins el juliol de 2022 o bé fins al mes d'octubre de l'any vinent, ja que s'ha establert un període de pròrroga per tal d'enllestir els treballs. L'obra compta amb un pressupost d'uns 2,3 milions d'euros i l'Ajuntament de Cambrils ha rebut prop d'un milió d'euros de subvenció per afrontar els treballs, una part d'aquesta subvenció prové del PAM de la Diputació de Tarragona i una altra del PUOSC de la Generalitat. A banda de la construcció d'aquest nou vial també està previst fer un pont per salvar el barranc de la Mare de Déu del Camí. Es calcula que el vial tingui un cost aproximat d'1,9 milions d'euros i el pont uns 400.000 euros més, que sumarien el total de 2,3 milions d'euros.

Comenta aquest article