Esports

Futbol

Jesús Benito, nou entrenador del Cambrils Unió

El nou míster de l'equip amateur porta quatre anys a l'estructura del futbol base del Cambrils Unió

Per Lluís Rovira i Barenys

Dani Barroso i Jesús Benito, a les instal·lacions esportives municipals
Dani Barroso i Jesús Benito, a les instal·lacions esportives municipals | Lluís Rovira i Barenys

El Cambrils Unió ja compta amb un nou entrenador per a la temporada 2021-2022. Es tracta de Jesús Benito, persona vinculada al club des de fa quatre temporades. Benito, dins el Cambrils Unió, ha estat entrenador de l'infantil B, del cadet B al que va pujar a la Segona Divisió i de futbol femení. Anteriorment i en la seva etapa de jugador, Benito va formar part del Torreforta que va pujar a la Preferents; del Roda de Berà on va estar dos anys a Tercera Divisió; a la Pobla de Mafumet on va jugar a Primera territorial i a Preferent i, finalment, a Vila-seca, equip amb el que va jugar a Primera Territorial i a Preferent. A Vila-seca va acabar jugant a futbol sala. Com a entrenador i abans d'integrar-se a l'organigrama del Cambrils Unió, va ser entrenador dels equips alevins i infantils del Santes Creus. Aquesta, doncs, serà la seva primera experiència com a entrenador d'un equip amateur.

Jesús Benito relleva Gabri Amores a la banqueta del Cambrils Unió. Recordem que el club ja va comunicar a Gabri que no continuaria la propera temporada dies abans de la disputa del partit de quarts de final del Torneig de Segona Catalana que l'equip cambrilenc va disputar contra el Balaguer.

Potenciar el vincle del futbol base amb l'equip amateur

Jesús Benito, segons va comentar a revistacambrils.cat, afronta aquest repte al costat de Dani Barroso, el seu segon, i amb una idea ben clara que és la de potenciar el vincle del futbol base amb l'equip amateur, "vull tenir un bloc jove com a base. Comptem amb els jugadors d'aquest any i en cas que no es quedin buscarem els jugadors adequats per a substituir-los". En aquest sentit, les converses amb la plantilla per conèixer la intenció dels jugadors de cara a la temporada vinent es van iniciar el dimecres de la setmana passada, "hem començat a parlar amb la plantilla. La volem mantenir però serà difícil ja que alguns dels jugadors que han vingut a Cambrils ha estat per poder jugar ja que els equips on estaven no han competit per la covid". Benito explicava que aquesta setmana ja sabran amb qui compten de cara a la propera temporada. Segons Benito, "volem fer un equip competitiu. Volem quedar el més amunt possible". El nou míster també espera molt de l'aportació de l'equip juvenil que augura que tindrà un nivell molt bo aquest proper any".

De cara a la propera temporada l'equip no es posarà en marxa fins la primera setmana d'agost. De moment ja se sap que el partit de presentació es farà davant el juvenil B de l'Espanyol.

Comenta aquest article