Esports

Futbol

El Cambrils Unió destitueix l'entrenador Gabri Amores un cop tancada la competició

Amores tanca aquesta temporada amb un balanç de 7 victòries i dos empats en aquest Torneig de Segona Catalana a més de les dues victòries de lliga de principis de temporada

Per Ferran Tuset

Gabri Amores
Gabri Amores | Lluís Rovira i Barenys

El Cambrils Unió ha comunicat a l'entrenador de l'equip amateur Gabri Amores, que no compta amb ell per a la propera temporada. Així doncs, el partit d'ahir al camp del Balaguer ha estat el darrer d'Amores a la banqueta de l'equip cambrilenc. Amores tanca aquesta temporada tan estranya sense haver perdut cap partit i amb un balanç de 7 victòries i dos empats en aquest Torneig de Segona Catalana a més de les dues victòries aconseguides en els dos únics partits de lliga que es van poder jugar a principis de temporada i abans que la competició quedés aturada per la pandèmia.

Gabri Amores ja havia entrenat el Cambrils Unió durant tres temporades completes, des de principis de la temporada 2015-2016 fins a finals de la temporada 2017-2018. En aquesta darrera temporada, l'equip cambrilenc va aconseguir l'ascens a la Primera Catalana. Tot just iniciar-se la temporada 2018 - 2019 i quan només es portaven jugats dos partits, Amores va presentar la seva dimissió com a entrenador del Cambrils Unió "per circumstàncies personals, alienes al futbol i el mateix desgast personal durant aquest període", segons va argumentar en aquell moment. El gener del 2020, Gabri Amores tornava a la banqueta del Cambrils Unió substituint Alberto López, destituït pel club just abans de les festes nadalenques del 2019.

Comenta aquest article