Societat

Entitats

El Casal Popular El Polvorí inaugura, demà, el seu nou local situat a l'Eixample Platja

El Polvorí va deixar l'anterior local, al carrer d'Alexandre Frías, a finals del mes d'agost de l'any passat després de gairebé dos anys de la seva estrena

Per Lluís Rovira i Barenys

Detall del nou Casal Popular El Polvorí, un cop enllestides les reformes
Detall del nou Casal Popular El Polvorí, un cop enllestides les reformes | Cedida

Demà al matí, el Casal Popular El Polvorí farà l'estrena oficial del seu nou local, situat al carrer del Paí Basc, 4, al barri de l'Eixample Platja. A partir de 2/4 de 12 es farà la presentació del nou espai i, tot seguit, es farà un vermut musical. També està prevista la presentació del llibre "Cafè molt", d'Albert Cucurull.

El Casal Popular El Polvorí va deixar l'anterior local, al carrer d'Alexandre Frías, a finals del mes d'agost de l'any passat després de gairebé dos anys de la seva estrena i ja es va fer el trasllat del material a aquest nou espai del carrer del País Basc. El mes de setembre de l'any passat es va iniciar el procés de reforma i remodelació de l'espai i a partir de demà el Polvorí estrena una nova etapa en aquest nou local, força més gran que l'anterior i amb més possibilitat d'oferir nous espais a diferents col·lectius locals.

Comenta aquest article