Informació general

Comunicació

Revistacambrils.cat bat el seu rècord d'audiència i tanca l'any 2020 amb 430.000 usuaris únics i prop de dos milions de pàgines vistes

De les 10 notícies més llegides l'any 2020, sis fan referència a la pandèmia del coronavirus

Per Redacció

La notícia sobre la venda de mascaretes a l'Esclat, la més llegida de l'any 2020
La notícia sobre la venda de mascaretes a l'Esclat, la més llegida de l'any 2020 | Lluís Rovira i Barenys

El diari digital revistacambrils.cat ha tancat l'any 2020 amb un rècord d'audiència amb uns 430.000 usuaris únics i prop de dos milions de pàgines vistes situant-se com un dels digitals locals líder tant al territori com a Catalunya. La pandèmia del coronavirus va suposar un augment de consum digital per part dels usuaris i revistacambrils.cat va donar resposta a aquesta necessitat donant una informació exhaustiva de l'evolució de la pandèmia al territori i incorporant noves seccions. Entre aquestes seccions cal destacar les cròniques diàries de la pandèmia durant els 30 primers dies de confinament, amb fotografies diàries de la realitat cambrilenca. També es van incorporar seccions com Remenant calaixos o les Estampes Cambrilenques, de Josep Salceda, que encara ara es mantenen. També fruit d'aquell moment, revistacambrils.cat va passar a publicar, també, durant el cap de setmana i festius, cosa que ha suposat un gran esforç ja que cal recordar que a part del diari digital també s'edita la publicació mensual en paper.

Les 10 notícies amb més audiència de l'any 2020

Les tres notícies amb més audiència d'aquest any 2020 han estat relacionades amb informacions sobre la pandèmia del coronavirus. Així dons, la notícia publicada el 28 de març sobre la venda de mascaretes al supermercat Esclat fruit d'un acord amb l'ANC s'ha convertit en la notícia més llegida de tot l'any, amb més de 70.000 lectures. La segona notícia amb més audiència es va publicar el 10 d'abril, el Divendres Sant, i feia referència a la botiga que va penjar el cartell a la porta dient que no s'atenia a la gent de segona residència. La tercera notícia amb més ressò es va publicar el 26 d'agost i és en la que s'informava que Cambrils passava a tenir un índex de risc de brot de coronavirus baix a tenir-lo alt en només dos dies. De la resta de les 10 notícies amb més audiència, unes altres tres també tenien relació amb la pandèmia del coronavirus.

Rànquing de les 10 notícies amb més lectures de l'any 2020:

1. A partir del dimarts 31 de març BonPreu-Esclat vendrà mascaretes d'ús no sanitari, fruit d'un acord amb l'ANC

2.  «No s'atén a segona residència»

3. Cambrils passa de tenir un índex de risc de brot de coronavirus «baix» a tenir-lo «alt» en dos dies

4. El bar-restaurant Casa Paco tanca portes després de 44 anys en actiu

5. Mor Francisco Rebollo, agent de la Policia Local de Cambrils durant 39 anys

6. La Generalitat comptabilitza un total de 10 casos confirmats de coronavirus a Cambrils

7. «Joc de Cartes» grava un dels seus capítols a Cambrils

8. Es confirma un tercer cas de coronavirus a Cambrils

9. Es comptabilitzen un total de 37 casos confirmats de coronavirus a Cambrils

10. El cambrilenc Adrián Valadés, un petit gran guerrer de 5 anys que necessita un trasplantament de medul·la óssia

Comenta aquest article