Informació general

L'Ajuntament construirà dues rotondes a banda i banda del nou pont de l'antiga N-340

Es construirà una semi-rotonda en la cruïlla de l'avinguda del Baix Camp amb el passeig de La Salle i es farà una rotonda amb doble carril a l'avinguda d'Adelaida, davant del Molí de les Tres Eres

Per Berta Ruiz

Cruïlla entre el passeig La Salle i l'avinguda del Baix Camp on s'hi ha de construir una semi-rotonda
Cruïlla entre el passeig La Salle i l'avinguda del Baix Camp on s'hi ha de construir una semi-rotonda | Berta Ruiz

L'Ajuntament de Cambrils construirà dues rotondes a banda i banda el nou pont de l'antiga N-340. Per un costat, es construirà una semi-rotonda en la cruïlla de l'avinguda del Baix Camp amb el passeig de La Salle –al final de la illeta central del passeig actual– i, per altra banda, es farà una rotonda amb doble carril a l'avinguda d'Adelaida, davant del Museu Molí de les Tres Eres com ja s'havia anunciat el passat mes de juny. Recordem que per dur a terme les obres d'aquesta, el consistori avançarà els diners i, posteriorment, l'empresa Mercadona –propietària dels terrenys– retornarà els diners. El Departament d'Obra Pública està impulsant la contractació d'ambdues obres.

Aquest tema va sorgir arrel d'una pregunta formulada pel PSC al plenari del passat 26 d'octubre en el què la regidora Ana López va dir que, "des de fa un any, estem pendents de la millora de la seguretat viària amb la construcció d'una semi-rotonda al nou pont". Sobre aquesta qüestió, López va demanar més detalls al regidor de Protecció Ciutadana i Serveis –Lluís Abella– perquè, segons va dir, "estava contemplada al Pla de Millora de seguretat viària de Cambrils".

El regidor de Protecció Ciutadania i Serveis –Lluís Abella– va explicar que, "ha estat una feina treballada conjuntament entre la Policia Local –per temes de seguretat– i el departament d'Obra Pública de l'Ajunament. Es faran unes rotondes a banda i banda del nou pont amb l'objectiu d'autoregular el trànsit i evitar la semaforització. Creiem que és una obra important i molt necessària per Cambrils, tant per la circulació –per la regulació del trànsit– com per imatge".

 

Comenta aquest article