Societat

Festa Major

Tot a punt pel pregó de les Festes de la Mare de Déu del Camí, que enguany protagonitzaran les entitats festives

Encara queden invitacions disponibles per assistir a l'acte que es poden recollir a l'Ajuntament fins les 13 h

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de l'acte del pregó de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de l'any passat, en el que el pregoner va ser l'actor Joan Pera
Imatge de l'acte del pregó de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de l'any passat, en el que el pregoner va ser l'actor Joan Pera | Lluís Rovira i Barenys

El pregó de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí donarà el tret de sortida oficial a les festes d'enguany, avui a 2/4 de 9 del vespre a la plaça de l'Ajuntament. El pregó d'enguany anirà a càrrec dels representants de les entitats festives cambrilenques. Després s'engegarà una tronada que posarà el punt i final a l'acte. Les circumstàncies d'enguany, amb la pandèmia del coronavirus, ha provocat un canvi en tota la programació festiva de la Festa Major. En el cas del pregó, enguany no hi ha l'actuació de les entitats festives ni els seguicis previs que encapçalaven la Farnaca, per un costat, i la Galera de Foc, per l'altre.

Per a l'acte d'avui s'ha previst un aforament màxim de 500 persones. A hores d'ara encara queden invitacions disponibles per assistir a l'acte i es poden recollir a l'Ajuntament fins les 13h. L'obertura de l'espai serà a partir de les 19.30 h. L'accés a la plaça es farà per les dues entrades tocant a l'avinguda Països Catalans, i hi haurà control d'accés.

Concert de Judit Neddermann i Ferran Palau, el diumenge 6 de setembre a la tarda

El següent acte emmarcat dins la programació de la Festa Major d'enguany serà el concert de Judit Neddermann i de Ferran Palau, aquest proper diumenge a les 7 de la tarda, al parc del Pinaret. Aquest concert, sota el nom de "El vespre del Pròleg" està organitzat per la nova entitat juvenil Associació Pròleg. En aquest cas, les entrades s'havien de reservar a través d'una pàgina web i van quedar exhaurides el primer dia, a les quatre hores d'haver-se obert.

Avui, darrer dia per recollir les entrades per a la projecció de Vileros i Mariners

Avui és el darrer dia per anar a buscar les entrades de la projecció de "Vileros i Mariners. Confinats" que tindrà lloc el dia 8 de setembre, al parc del Pinaret, en tres sessions. Les entrades es poden anar a buscar a la Torre del Llimó (de les10 a les 14h) i al Patronat de Turisme de Cambrils (de les 9 a les14h al matí i de les 17 a les 19h, a la tarda.

 

Comenta aquest article