Societat

Comunicació

Ràdio Cambrils rebrà un dels guardons de l'edició d'enguany dels Premis de la Comunicació de Tarragona

Aquests premis arriben a la VIII edició i estan organitzats per diari digital larepublicacheca.cat

Per Redacció

Micròfon de Ràdio Cambrils
Micròfon de Ràdio Cambrils | Cedida

Ràdio Cambrils rebrà un dels guardons d'enguany dins la VIII edició dels Premis de la Comunicació de Tarragona que organitza el diari digital LaRepublicaCheca.cat. El jurat d'aquests guardons, presidit per Raül Cid, ha decidit atorgar a l'emissora pública cambrilenca el Premi Periodisme Radiofònic, per la feina que ha s'ha dut a terme durant el primer any des de la seva reobertura. Es tracta del primer premi que rep Ràdio Cambrils en aquesta nova etapa.

El lliurament del guardó es durà a terme el proper 10 de juliol, a les 19:30 h, al Moll de Costa del Port de Tarragona. Gloria Elizo, vicepresidenta del Congrés dels Diputats, presidirà l'esdeveniment. Aquest acte estarà subjecte a estrictes mesures de seguretat sanitària, per la qual cosa es limitarà l'aforament, es controlarà la temperatura corporal, i serà obligatori portar mascareta i respectar la distància de seguretat entre les persones.

Els Premis de Comunicació de Tarragona tenen l'objectiu de reconèixer la tasca que fan els mitjans de comunicació locals i els periodistes que hi treballen. En aquest sentit, Revista Cambrils va rebre un d'aquests premis, el de Premsa Comarcal, en l'edició de l'any 2016. Així mateix, dins els guardons també hi ha el Premi Nacional de Comunicació, que han rebut periodistes com Manel Fuentes, Fàtima Llambrich, Tomàs Molina, Patrícia Plaja, Toni Cruanyes o Ramon Pellicer.

 

Comenta aquest article