Societat

Revista Cambrils rep el guardó de premsa comarcal en els Premis de Comunicació Tarragona 2016

Per Redacció

El director de Revista Cambrils, Lluís Rovira, adreçant unes paraules al públic després de recollir el premi

Revista Cambrils ha estat la publicació guanyadora dels Premis de Comunicació Tarragona 2016 en l'apartat de Premsa Comarcal. Els guardons d'aquesta IV gala dels premis de Comunicació, que organitza El Diari la República, es van lliurar ahir al vespre al nou teatre de l’antic Pòsit de Pescadors del Serrallo de Tarragona. Aquest acte va estar presidit pel conseller de Justícia, Carles Mundó i va comptar amb la presència d'autoritats de la demarcació entre les quals hi havia l'alcaldessa de Cambrils i diferents regidors cambrilencs.

El guardó el va recollir el director de Revista Cambrils, Lluís Rovira, que va agrair el premi pel reconeixement que suposa a la tasca portada a terme per Revista Cambrils i va explicar que "el premi arriba en un any especial en el que celebrem el 10è aniversari de revistacambrils.cat i en el que complim, també, 63 anys de la publicació mensual impresa".

Els guanyadors d'enguany


Els guardonats d’enguany han estat: Fàtima Llambrich (Premi Nacional); Norian Muñoz (Periodisme ciutadà); Altafulla Ràdio (Premsa Radiofònica); Notícies TGN (Iniciativa Periodística); Tere Ortega (Premsa Esportiva); Lluís Milián (Millor imatge); Raquel Sans (Premsa Corporativa), Carme Casañas (Trajectòria professional) i Revista Cambrils (Premsa Comarcal).
La gala va ser presentada pel mag Jordi Caps i va comptar amb diferents números de ball i cançó. Com cada any, aquesta gala tenia una finalitat solidària. En aquests cas, els assistents adquirien unes butlletes que a més de donar-los-hi accés al sorteig d'obsequis, servia per a recaptar fons per a l'Associació de Paràlisi Cerebral de Tarragona La Muntanyeta.

Foto de família de tots els premiats, ahir al vespre, als Premis de Comunicació Tarragona 2016

Comenta aquest article