Societat

Comunicació

Ja és a la venda l'edició especial de Revista Cambrils sobre la pandèmia del coronavirus

L'edició impresa de la Revista Cambrils corresponent al període Abril - Maig ja es troba, des d'aquest matí, als quioscos i llibreries cambrilencs i a partir d'avui es començarà a repartir entre els subscriptors

Per Redacció

Imatge de la darrera edició de la Revista Cambrils, a partir d'avui als quioscos i llibreries
Imatge de la darrera edició de la Revista Cambrils, a partir d'avui als quioscos i llibreries | Lluís Rovira i Barenys

L'edició impresa de la Revista Cambrils corresponent al període Abril - Maig ja es troba, des d'aquest matí, als quioscos i llibreries cambrilencs i a partir d'avui es començarà a repartir entre els subscriptors. Aquesta edició és especial i recull la informació generada arran de l'aparició de la pandèmia de coronavirus amb el dia a dia d'aquests darrers dos mesos, amb reportatges especials de caire històric, una àmplia selecció fotogràfica del Cambrils confinat i amb tot un extens apartat d'opinió de l'ampli espectre de col·laboradors de la publicació. Aquesta edició també fa un repàs de les  informacions generades tot just abans de l'aparició de la pandèmia.

Amb aquesta edició, Revista Cambrils recupera la presència en format paper després que l'edició d'abril es decidís suspendre donada la situació excepcional provocada per la pandèmia de coronavirus. Tal com es comenta en un apartat de l'editorial d'aquesta darrere edició, "serem al costat dels nostres subscriptors, lectors i anunciants, que són la nostra gran fortalesa. I també de les entitats del poble, de qualsevol naturalesa, i de les institucions locals, per donar un cop de mà en tot el que convingui."

Subscripcions a la Revista Cambrils

La pandèmia deixa una situació difícil a nivell social i econòmic, un panorama molt complicat per a tots els sectors de la població. I també pels mitjans de comunicació com el nostre. És per això que volem aprofitar l'ocasió per fer una crida als cambrilencs i cambrilenques que es donin d'alta com a subscriptors de la Revista Cambrils. El preu de la subscripció anual és de 36 euros i es pot fer enviant un mail a revistacambrils@revistacambrils.cat, deixant el nom i un telèfon de contacte o en aquest enllaç i omplint el formulari. Volem seguir al vostre costat, amb voluntat de servei, portant-vos el dia a dia a través del diari digital revistacambrils.cat i l'actualitat cambrilenca en format paper a través del mensual Revista Cambrils.

Comenta aquest article