Informació general

Obres

L'Ajuntament no haurà de tornar l'1,2 milions d'euros que la Generalitat li reclamava de la subvenció per les obres del Teatre Auditori

L'alcaldessa va anunciar, ahir, que l'Ajuntament no haurà de retornar aquests diners que va rebre en concepte de subvenció per dur a terme les obres del Teatre Auditori. La Generalitat havia reclamat els diners al no haver-se finalitzat l'obra

Per Berta Ruiz

Imatge d'arxiu de l'edifici del Teatre Auditori
Imatge d'arxiu de l'edifici del Teatre Auditori | Lluís Rovira i Barenys

L'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– va anunciar, ahir durant la sessió plenària, que l'Ajuntament de Cambrils no haurà de retornar l'1,2 milions d'euros que la Generalitat li reclamava per les obres del Teatre Auditori. Recordem que el passat mes de maig es va conèixer que la Direcció General de Cooperació Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va reclamar al consistori aquesta quantitat. De fet, l'any 2005, l'Ajuntament es va presentar a una subvenció del Departament de Cultural per tal de finançar l'obra. Al tractar-se d'una subvenció finalista i no haver finalitzat l'obra, la Generalitat va iniciar les gestions per reclamar el retorn dels diners.

Camí Mendoza: "Penso que hem d'estar tots contents, perquè gràcies a les gestions fetes ja no s'hauran de retornar els diners"

Així doncs, des dels serveis tècnics de l'Ajuntament de Cambrils, segons va apuntar l'alcaldessa, es van presentar al·legacions a la petició de la Generalitat i es van fer les gestions pertinents. Tal com va dir Mendoza, ahir, "vam presentar un recurs de reposició que ha estat estimat parcialment. Avui, faig un anunci important per a la població de Cambrils que és que ja no estem obligats a retornar els diners del Teatre Auditori, després de fer les gestions pertinents amb la Conselleria de Cultura i la Conselleria d'Economia. Penso que hem d'estar tots contents, perquè gràcies a les gestions fetes ja no s'hauran de retornar aquests diners a les arques de la Generalitat".

 

 

 

 

Comenta aquest article