Informació general

Comunicació

Les 10 notícies més llegides a revistacambrils.cat durant el 2018

L'agressió produïda al director de revistacambrils.cat en la mobilizatció setmanal dels Avis i Àvies a l'agost, la notícia més llegida a revistacambrils.cat durant el 2018

Per Redacció

L'agressor, a la dreta de la imatge, pocabans de perpetrar la seva acció contra el director de revistacambrils.cat
L'agressor, a la dreta de la imatge, pocabans de perpetrar la seva acció contra el director de revistacambrils.cat | Lluís Rovira i Barenys

El diari digital revistacambrils.cat ha complert 13 anys d'existència des que l'1 de gener de 2006 es va posar en marxa. Revistacambrils.cat és el diari de referència a Cambrils i d'any en any les xifres d'audiència avalen la seva implantació i la bona acollida que té entre els cambrilencs. Aquest any 2018 que acabem de deixar enrere les audiències, concretades en usuaris únics i pàgines vistes, han continuat a l'alça.

Aquestes són les 10 notícies que han tingut més lectures durant l'any 2018:

1- Provocacions i agressió en la mobilització setmanal dels Avis i Àvies. 9 d'agost

Aquesta notícia, de llarg, és la que ha tingut més repercussió aquest 2018, amb 30.023 lectures, i va ser el dia que una persona amb una samarreta on lluïa el nom d'Espanya, va agredir al director de revistacambrils.cat mentre feia la seva feina periodística en la manifestació setmanal dels Avis i Àvies.

2- Un grup d'activistes ocupen l'edifici de l'antiga residència Montemar per transformar-la en l'"Edifici Dignitat". 22 de juny

Notícia sobre l'ocupació, el mes de juny, de l'antiga residència Montemar a càrrec de Jorge Fernández i una altra persona. La cara de l'activista Jorge Fernández i l'explicació del que volien fer a l'edifici va sortir per primer cop a la premsa a través de revistacambrils.cat

3- Una dona cedeix gratuïtament el seu habitatge a una parella que portava 83 dies vivint a la platja. 31 d'agost

L'espai reivindicatiu que l'activista que durant el mes d'agost va mantenir una vaga de fam, Jorge Fernández, al costat de la Casa de la Vila va servir com a testimoni de la cessió gratuïta d'un habitatge, durant dos mesos, per part de la seva propietària a una parella que estava vivint a la platja des de feia més de dos mesos.

4- El PP demana la dimissió del regidor Eduard Pellicer per «menysprear i insultar» la comunitat aragonesa. 4 d'abril

Una publicació del regidor republicà al seu Facebook, amb el missatge "Pumas bienvenidos a #Cambrils", va desfermar la polèmica.

5- Assassinat a l'Eixample Platja. 21 de juny

Un home va morir al rebre un parell de ganivetades mortals suposadament després d'una discussió, al carrer de Juan Sebastián Elcano.

6- Un cotxe s'estimba al barranc de la Verge del Camí, a la Parellada. 5 d'octubre

Un vehicle que va sortir de la via va ser el protagonista d'un aparatós accident de trànsit. El vehicle va arrabassar la barana del pont i va caure al fons del barranc. La conductora va ser traslladada a Reus en estat greu.

7- Es presenta ADN Cambrils, un nou partit polític en clau local. 8 d'octubre

Set mesos abans de les eleccions municipals, aquest nou partit començava el compte enrere i presentava la seva candidatura a l'Ajuntament de Cambrils.

8- «Deixa't prendre el pèl» recapta més de 22.000 euros per a la investigació del càncer infantil. 18 de setembre

Durant tot el matí del diumenge 16 de setembre, un total de 80 barbers i 10 perruqueres arribats d'arreu de l'Estat van treballar incansablement amb l'objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

9- La cambrilenca Irene Colmenero és escollida al programa La Voz Kids de Telecinco. 20 de febrer

La cambrilenca Irene Colmenero Fernández, de 15 anys d'edat, va ser una de les escollides al programa de televisió La Voz Kids. La jove es va posar el públic a la butxaca interpretant la cançó "People Help the People", acompanyada del piano.

10- Ensurt a la platja de la Llosa per l'ofegament d'una menor. 8 d'agost

Els serveis d'emergències van rebre l'avís que una nena de 10 anys d'edat –resident a Cambrils– requeria d'atenció mèdica a l'haver-se empassat molta aigua mentre es banyava. Al lloc dels fets s'hi va personar un helicòpter medicalitzat

 

 

Comenta aquest article