Opinió

Al 2010, cuinem molts canvis

Any nou, concurs de receptes i "A cop de morter" nou. Sí, sí, ho heu llegit bé. La propera temporada ens renovem i apostem per les noves tecnologies, però totalment casolanes, res de precuinats i congelats. Un servidor canviarà la secció basada en l'article d'opinió per una entrevista en profunditat, on a "A cop de morter" traurem l'essència dels nostres cuiners i restauradors. Una picada de preguntes interessants, de la qual en podrem fer un tast a la Revista en paper, però que s'estendrà amb arxius de veu i fotografies a la nostra web.

El canvi, però, més sucós que ens farà llepar-nos els dits és el del nou concurs de receptes de la Revista. Dirigit a tots/es, especialment a vosaltres, llepafils i tastaolletes, que llegiu la Revista Cambrils. Preneu-ne nota.

Cada mes anunciarem un producte de temporada per fer la vostra recepta, només caldrà que en feu una fotografia (format JPG, vaja, el que fan totes les càmeres digitals, mòbils, palms... que la modernitat ha portat a casa nostra) i enviar-la per correu electrònic juntament amb la seva recepta. Ah! i amb les vostres dades, per descomptat.

Què en farem amb les receptes? Doncs farem un sorteig amb totes les receptes rebudes i cada mes elegirem l'afortunada. El premi serà doble: en primer lloc, publicarem la recepta a la nostra revista en format paper del mes següent i com a segon regal, però no menys important, el participant estarà convidat a un sopar per a dos persones a un dels restaurants membres de l'Associació d'Hostaleria de Cambrils (per mitjà d'un val que es podrà fer efectiu de dilluns a divendres al restaurant assignat cada mes).

Totes les receptes que hagin arribat al nostre correu electrònic les recollírem en una galeria a la web de la Revista, que podrà visitar tothom, aconseguirem un autèntic receptari de la gent de casa.

Bé, ja veieu, aquest any toca fer diumenge i apostar per allò que de mica en mica ens uneix a tots, les noves tecnologies i, el més important, la cuina, i, sobretot, un sopar de franc.