Opinió

S'ofereix lloc de treball

Empresa de reconegut prestigi ha endegat un procés de selecció per renovació de l'estoc existent coincidint amb el final de temporada. Es disposa de fins a 21 vacants en una de les delegacions municipals.

Es requereix formació específica en almenys una de les següents àrees: arquitectura, medi ambient, ensenyament, cultura, esports, festes, personal, turisme, seguretat ciutadana, sanitat, economia o d'altres d'assimilables.

Es requereix als aspirants que vulguin implicar-se en un projecte comú de futur. És fonamental tenir voluntat de treball, sense condicionants horaris ni de calendari. Les crítiques i els elogis seran una constant, cal saber treballar sota pressió. Cada dia s'ha de lluitar per fer la feina el millor possible.

Es valoraran les següents habilitats i capacitats: tenir idees pròpies, saber estar al peu del canó, donar la cara, reconèixer els errors, escoltar els altres, participar en actes públics, pertànyer a alguna entitat o associació local, coneixements específics sobre el municipi. Es busca una persona amb empenta per liderar iniciatives i capacitat d'esforç per defensar la tasca desenvolupada.

Imprescindible domini del català, llengua habitual de treball a l'empresa. Es consideraran els coneixements d'altres idiomes a nivell escrit llegit i parlat.

El sexe, edat, religió, país d'origen o d'altres característiques individuals no es tindran en consideració per acomplir cap quota de discriminació positiva.

El procés de selecció consistirà en diverses proves eliminatòries. En la prova escrita caldrà demostrar els coneixements de la matèria i les capacitats de redacció, síntesi i argumentació. En la prova d'informàtica caldrà acreditar les competències en noves tecnologies i en la gestió de l'administració electrònica. Cada aspirant haurà de realitzar una prova específica de l'àrea de coneixement a la qual opti. Finalment caldrà defensar un cas pràctic davant d'un tribunal per comprovar les dots d'oració en públic. Els finalistes hauran de realitzar una entrevista personal.

Es proposa un contracte inicial d'obra i servei, amb possibilitat d'estabilitat laboral durant els propers quatre anys. Segons valia, hi hauria possibilitat de desenvolupar carrera professional a llarg termini dins de l'empresa mare.

La remuneració vindrà determinada per la plaça que s'acabi ocupant. En cap cas no serà negociable. Els complements del sou, com ara dietes o desplaçaments, estan degudament regulats pel codi de funcionament intern de l'empresa.

La renúncia a la plaça, una vegada aquesta hagi estat acceptada, comportarà la pèrdua de tots els beneficis que se'n derivin, havent de cedir la cadira a un substitut.

Totes les persones que hi estiguin interessades poden lliurar el seu currículum via correu electrònic, indicant a l'assumpte "relleu generacional", abans de la finalització del termini de recepció de sol·licituds.

Abstenir-se qui pensi que un anunci d'aquest tipus podria arribar a ser real per formar part d'una llista electoral.