Opinió

Les ruïnes de la torre

Aquests dies, s’estan enllestint les obres del barri. Està quedant molt i molt bé. Els veïns comenten que, malgrat les molèsties, ha valgut la pena.

L’entrebanc més important l’hem tingut amb la base de la torre que va aparèixer sota els transformador d’electricitat que hi havia al passeig d’Albert, ja que els bars del passeig, especialment Les Cadenes, han hagut d’aguantar mesos i mesos el forat de les maleïdes ruïnes, amb el perill i les molèsties que això ha comportat.

Ara obro, ara tapo, ara obro i miro, ara no sé què en farem. Ha sigut una mica emprenyador. Al final, s’ha optat per tapar-ho, després de fer l’estudi pertinent i les fotografies oportunes, i s’ha deixat tot de vianants, de tal manera que els cotxes que passen pel carrer del Cardenal Vidal i Barraquer hauran de sortir recte a la riera, passant pel damunt del passeig.

Els companys dels serveis tècnics m’han comentat que estarà ben senyalitzat i als bars, els queda tot l’espai per a terrassa i lliure de circulació de vehicles.

Seria bo que per Nadal estigués tot enllestit.

Joan Carles és membre de l’Associació “El Portal”