Opinió

Carta als Reis

S’acosten els Reis i, com cada any, penso en tot allò que m’agradaria demanar-los:

– Que comencin les obres dels carrers que falten per arreglar: carrer Major, carrer del Castlà, carrer de les Parres, carrer del Soldat, carrer del Trinquet, carrer del Cardenal Vidal i Barraquer, carrer de Sant Plàcid, carrer de Foix, carrer de Sant Josep i passeig d’Albert. Ep, alto, que em deixo una cosa. Que comencin, i que s’acabin bé.

– Que es connectin d’una vegada els fanals que van posar al carrer del Mossèn Isidre Fàbregas i al frontal de l’edifici nou del Niñerola, perquè els fanals ja els van posar, però de moment només són per fer bonic, perquè de llum no en fan.

– Uns tacs o una muntanyeta d’aquestes que es posen al mig del carrer, perquè els cotxes no puguin córrer al carrer de l’Hospital, perquè és un carrer massa estret per anar tan de pressa com van.

– I un enrajolat nou per a la plaça d’Espanya i al carrer de Borràs, perquè el que hi ha és molt perillós, i un munt de gent hi ha relliscat i s’ha fet molt de mal, i després, l’Ajuntament no en vol saber res, i diuen que la culpa la té la gent, per relliscar i caure.

No sé si els senyors Reis ho podran portar tot, però que pensin que és per a molta gent, i a més a més, els Reis saben que ens hem portat molt bé i que al barri ja hi ha més cases arreglades que per arreglar, i que si s’aguanta el rumb que portem, l’any vinent, encara n’arreglarem més.

Bon Nadal i feliç 2008 per a tothom.

Joan Carles és membre de l’Associació “El Portal”