Opinió

No busqueu culpables

I ho heu malbaratat tot; algun dia sabrem si per covardia, per incapacitat o conscientment perquè en el fons no volíeu la independència

De l'enorme abstenció que hi ha tornat a haver entre els votants independentistes la culpa no és de ningú més que de valtros, dels politicastres del país.

Heu malbaratat aquell esperit que ens va portar a posar l'estat espanyol al caire de l'abisme i ens va fer ser en el punt de mira de tot el món. Us ho heu rebentat tot i heu aconseguit desmoralitzar la gent  que ho ha fet tot i ha fet de tot, que no us ha fallat mai, la bona gent que ho ha donat i us ho ha donat tot; heu dilapidat un capital enorme, repeteixo el que he dit moltes vegades: rarament o mai en la història unes forces polítiques han tingut l'adhesió tan incondicional d'un poble com els "independentistes" han tingut la dels els catalans.

I ho heu malbaratat tot; algun dia sabrem si per covardia, per incapacitat o conscientment perquè en el fons no volíeu la independència.

Repeteixo: no busqueu culpables perquè en sou valtros i només valtros. I la única sortida mitjanament digna que us queda és anar-vos-en cap a casa. Dubto que ho feu.