Opinió

De GOI a MVE

Dos dinosaures polítics desfasats, lamentables i de vergonya aliena que en la seva decrepitud física i moral van pel món predicant odi contra Catalunya i els catalans

A primers d'any ens van qualificar com a Grup Objectivament Identificable (GOI), cosa que, pel que diuen els que en saben, ens beneficia front als atacs salvatges i continus dels nostres enemics. Aquesta setmana un gerro xinès, de la mà del seu vice-gerro, ens ha definit com a Minoria en Vies d'Extinció, i així hem passat de GOI a MVE.

Dit això m'agradaria preguntar-li al tal gerro com creu que ens extingirem: per ofec demogràfic?, per ofec cultural?, per ofec econòmic?, per deixar-nos sense infraestructures?; ell ja sap que en tots aquests aspectes el seu estat hi posa especial cura. De tota manera, tenint en compte els seus antecedents potser l'extinció que triaria un tal senyor X seria per mètodes més expeditius, com pallisses a sinistres casernes, invitar-nos a l'exili, organitzacions tipus GAL, o directament calç viva?; ho hauria d'haver aclarit.

Dos dinosaures polítics desfasats, lamentables i de vergonya aliena que en la seva decrepitud física i moral van pel món predicant odi contra Catalunya i els catalans. I, coses d'Espanya, amb l'etiqueta de ser demòcrates i d'esquerres(!). Ja va dir Fraga allò de que "spain is diferent".