Opinió

Llamp

Enlloc dels inefables RENFE i ADIF, és la Generalitat qui ha posat autocars per pal·liar el desgavell

Dimarts al matí ens deien que una avaria havia provocat un incendi en un quadre de control del trànsit ferroviari a Gavà i que això afectaria la R2 Sud per uns quants dies. Aquest matí, el "parte" deia que l'afectació seria per un mínim de tres setmanes i que l'incendi havia estat degut a un llamp.

Amb l'historial de RENFE i ADIF a casa nostra, si va ser un llamp tenien la justificació perfecte, perquè no ho van dir ahir?; si havia estat un llamp ho devien saber des del primer moment, no?; o el llamp aquest és com aquells que feien gràfica la vinguda al cap d'una idea brillant als personatges dels TBO'S de quan jo era petit?; no serà que a la vista de la magnitud de la tragèdia ara es culpa a les forces celestials?; de quin any era aquest quadre de control?; quin era el seu estat?. Malgrat llamps reals o imaginaris, molta foscor i poca llum, no?.

Enlloc dels inefables RENFE i ADIF, és la Generalitat qui ha posat autocars per pal·liar el desgavell. Com que estan molt enfadats diu que passaran la factura als responsables perquè les paguin; els les passaran?, les pagaran?.

Tot plegat un desori que, com sempre, d'una o altra manera, paga la gent.

Mentre escric això el Servei Meteorològic de Catalunya acaba de dir que de llamps per Gavà i força distància al seu voltant, aquella nit, ni un.