Opinió

La formació, el millor antídot per a empreses i professionals davant les turbulències

La formació, com dèiem, fa les empreses més competitives i, a més, reté el talent, un altre dels factors crítics en una situació com l’actual

Vivim un moment marcat per la inflació, la crisi logística, els conflictes internacionals i la ressaca de la pandèmia de la Covid, entre d’altres factors que estan impactant negativament a l’economia. En aquest context, les empreses, més que mai, necessiten afinar en les seves operacions i decisions estratègiques. Una exigència que passa per comptar amb professionals amb la millor formació, tant a nivell de competències i coneixements com en el de les denominades soft skills.

Davant d’un entorn turbulent tan important és saber quin és el software més adequat per gestionar les operacions de l’empresa i treure-li el màxim partit com afrontar cada acció amb intel·ligència emocional, capacitat per treballar en equip i empatia per donar resposta a les necessitats del client i, en definitiva, del mercat. Són temps, doncs, per enfocar-se, més que mai, als resultats.

Aquest és l’esperit de l’oferta de programes formatius de Techma Business School, la primera escola de negocis de la demarcació de Tarragona. Des de la proximitat i, com no pot ser d’una altra manera tenint en compte que hem nascut en ple procés de transformació digital, exprimint les possibilitats que les noves tecnologies donen a les diferents àrees de l’empresa: des del màrqueting digital a les vendes o els recursos humans. Res està exempt d’un canvi de paradigma que deixarà fora del mercat a qui no l’interioritzi plenament.

La formació, com dèiem, fa les empreses més competitives i, a més, reté el talent, un altre dels factors crítics en una situació com l’actual. I, des del punt de vista individual, estar actualitzat a nivell de coneixements reforça el nostre valor dins l’empresa o davant dels clients, en el cas dels autònoms. En aquest sentit, la formació és un gran antídot davant els efectes d’una crisi com l’actual. A la vostra disposició per ajudar-vos a fer créixer les vostres empreses.