Opinió

On la teniu?

estimats(?) polítics nostres(?), valtros també us esteu fent pesats, molt pesats, en aquest abaixar permanentment les orelles i posar-vos la cua entre les cames davant de l'amo madrileny

Em refereixo a la dignitat. Sé que m'arrisco a fer-me pesat, molt pesat, per la reiteració en aquest tema, però és que estimats(?) polítics nostres(?), valtros també us esteu fent pesats, molt pesats, en aquest abaixar permanentment les orelles i posar-vos la cua entre les cames davant de l'amo madrileny.
I, també com he escrit ja manta vegades, la vostra pròpia dignitat m'importa un rave, així, directament; el que ja no m'és indiferent és que permetent que es passin la vostra per on vulguin, ho facin també amb la del país, ho facin amb la de Catalunya i això sí que m'importa força més que un rave.
Al menys fóssiu sincers i ho féssiu directament, però no, mentre l'amo és lluny feu el pinxo i crideu, gesticuleu, feu abrandades declaracions... per al final obeir amb l'actitud que deia abans quan parlava d'orelles i cua.
I que ningú intenti buscar a aquest escrit cap biaix ni preferència partidista perquè tots, absolutament tots, feu el mateix.