Opinió

Techma, una injecció per al desenvolupament del talent i la competitivitat de les empreses del territori

Amb els nostres programes contribuirem a generar professionals formats en aquestes àrees per cobrir llocs de feina pels que ara es busca gent de fora

Després de més de vint anys treballant a Barcelona, torno professionalment a casa amb un nou projecte vinculat a la formació empresarial: Techma Business School. I, per què ara i per què al territori? Doncs la vida et posa en situacions (com les d’una pandèmia) que et fan canviar la percepció que tenim de les prioritats, tant a nivell personal com professional, i això ha permès que molts professionals valorem més ara detalls oblidats com la felicitat en el treball i la qualitat de vida.

Per aquest motiu, moltes persones han decidit marxar de les grans ciutats i teletreballar des d’altres residències on poden seguir fent la seva feina, les despeses no són tant elevades i viuen millor i menys estressats. D’altres, han pogut teletreballar i anar a l’empresa puntualment facilitant-los així la vida personal i obtenint resultats satisfactoris igual d’efectius.

Amb aquest plantejament neix Techma Business School, la primera escola de negocis de la demarcació de Tarragona, que ofereix formació de qualitat especialitzada en tecnologia, management, màrqueting digital, escola de vendes i core skills en format presencial (al Tecnoparc de Reus) o bé en streaming (amb el professor online). Amb els nostres programes contribuirem a generar professionals formats en aquestes àrees per cobrir llocs de feina pels que ara es busca gent de fora. Al territori tenim sectors amb molt creixement: el turístic, el tecnològic, el químic, l’industrial i l’agroalimentari, entre d’altres, amb capacitat de diversificar i fer més competitiva la nostra economia. Un objectiu per al que el factor humà i el talent són imprescindibles. I aquí és on Techma ve a sumar.  

Em fa molta il·lusió presentar-vos aquest projecte i espero que serveixi per generar més creixement econòmic a unes comarques, que sempre porto al cor, amb unes grans potencialitats que, de vegades, han estat injustificadament menystingudes. És el moment de donar-li la volta.