Opinió

Agraïment a tot el personal de la residència STS Cambrils

Amb aquest escriu vull fer un agraïment molt sincer a tot el personal de la residència STS Cambrils que durant tres anys heu estat cuidant la meva tieta Teresa Boronat

Amb aquest escrit vull fer un agraïment molt sincer a tot el personal de la residència STS Cambrils que durant tres anys heu estat cuidant la meva tieta Teresa Boronat. Aquí, a la vostra residència, és on ella ha trobat la seva nova casa, els seus nous amics, la seva nova família. Em vau ajudar en tot des del primer moment, i vau saber captar com era ella des del minut zero.

Li heu donat tranquil·litat, pau, amor, tendresa, moltes alegries, moltes festes... i, un llarg etcètera d’experiències positives. L’heu sabut tractar, torejar quan es posava pesada. Heu tingut una paciència de mil dimonis...

Però, després de la seva mort, ens quedarem en tot el positiu que ella ens va donar i aportar. La recordarem com una persona molt alegre, amb les seves dites i acudits i, amb unes ganes de fer festa sempre; la show-woman.

La vostra residència li ha aportat molta felicitat en els últims anys de la seva vida, i jo, n’estic molt agraïda a l’Emma, la Lidia, l'Esther, l’Eli, la Marga, l’Araceli, la Soledad i d’altres que segurament em deixo per anomenar de l’equip tècnic de la residència STS Cambrils i, com no, els seus companys: com la Pilar, el Rafel i d’altres ... que sé que la trobareu molt a faltar.

Moltes gràcies, de tot cor, per haver-li fet de família. Us recordaré sempre.