Opinió

Caga tió

Qui ho deia que no s’acabarien les obres del carrer de les Creus i del carrer de Rovira?

A cops i batzegades, com es fa amb el tió perquè cagui força llepolies i regals, després d’un any llarg tornar a passejar tranquil·lament pel carrer de les Creus, aturar-se a la plaça de l’Església, poder seure… és un plaer.

El resultat final és molt bonic, els carrers es veuen amples i les jardineres fan un goig que encanten. De si l’obra està ben acabada o no, ja en parlarem més endavant. De moment, el resultat visual és prou satisfactori i és ara quan penso que sí que paga la pena tota la marejada de les ditxoses obres.

Encabat de tants mesos d’estar tancats al trànsit, sembla que s’hagi perdut una mica el costum d’utilitzar el carrer de les Creus com a via de pas cap a la Parellada o cap al Pinaret i això és una millora en la qualitat de vida del nostre barri. Ara, només cal anar insistint perquè ningú no utilitzi el carrer com a aparcament particular. Home, no cal dir que si arribes davant de casa teva i has de descarregar la compra o fer baixar la canalla o fer pujar algun avi bé t’hauràs d’aturar un moment –jo sóc el primer a fer-ho–, però això no vol dir estacionar el vehicle i deixar-lo on et sembli l’estona que et doni la gana.

És cert que encara queden alguns detalls per polir, però si algú té ganes de venir a passejar pel Barri Antic podrà fruir d’una caminada planera i tranquil·la.

Bon Nadal i feliç 2007!