Opinió

Els joves ens unim als Avis i Àvies per la llibertat dels presos polítics

Ara entenem més que mai que els presos polítics us heu esforçat i sacrificat per les futures generacions de catalans, per nosaltres els joves

Els que ara són Avis i Àvies per la Llibertat han passat tota una vida per fer possible drets i llibertats fonamentals que caracteritzen una veritable democràcia. Quin tipus de vida ens esperaria als joves sense aquests drets i llibertats? Les preses i presos polítics sou a la presó només per haver exercit els vostres drets. Això ho ha confirmat l'ONU en un informe, on defensa que us han d'alliberar i indemnitzar. L'informe de Nacions Unides hauria de ser suficient perquè els presos polítics sortíssiu de la presó immediatament.
Els joves volem un futur amb drets i llibertats assegurats. No ens agrada el que està passant. Ara entenem més que mai que els presos polítics us heu esforçat i sacrificat per les futures generacions de catalans, per nosaltres els joves. No acceptem que persones innocents com vosaltres sigueu a la presó. Ens agradaria que existissin una autèntica justícia i llibertat. Ni els avis ni els joves no confiem en la justícia injusta que us ha intentat destruir. És una vergonya, us estan martiritzant. Perquè si persones honrades malviviu empresonades, significa que la justícia i la llibertat estan malaltes i necessitem canvis immediats per construir una societat millor i no consentir la mort de la llibertat, de la justícia i de la democràcia. Mentre les preses i presos polítics sou a la presó, s'està enterrant la democràcia, i el futur dels drets de tots està en perill. Aquesta és la preocupació dels Avis i Àvies per la Llibertat. També els joves us volem fora de la presó, a casa, amb les vostres famílies. Us estimem, us agraïm el vostre esforç per Catalunya, i us admirem per la vostra valentia i dignitat. Estarem sempre al vostre costat, i especialment ara.