Opinió

El meu nom és Cambrils, Revista Cambrils.

El diari digital revistacambrils.cat actualitza la seva edició

Marcel Blàzquez

President de l'Associació Cultural Revista Cambrils

 

Avui és un dia diferent. És un dia d'eleccions, o si voleu, de les eleccions. Però per a Revista Cambrils ho és perquè ha entrat en funcionament, després de mesos treballant-hi, l'actualització de revistacambrils.cat.

Després de quasi 12 anys a la xarxa s'ha renovat revistacambrils.cat, el diari digital pioner a Cambrils que va entrar en funcionament el gener de 2006. En la nova versió del diari seguireu trobant totes les notícies i continguts que hem anat introduint durant aquesta darrera dècada -són quasi 23.000 articles que hem bolcat de nou, entre notícies, reportatges i opinions- i que hem intentat que siguin més accessibles i fàcils de consultar.

En aquests moments seguim dedicant-nos de manera exclusiva a Cambrils i cada dia som el mitjà que publica de manera contínua notícies relacionades amb la vida diària social, cultural, esportiva, política i de qualsevol àmbit on Cambrils sigui el seu punt d'atenció.

Us posem a l'abast una hemeroteca del Cambrils contemporani, no només dels darrers 12 anys que hem editat diàriament, també de reportatges que ens endinsen en la transformació del municipi durant el segle XX o que ens aporten episodis transcendents de la història local. Aquí ho teniu, és per a vosaltres.

El nostre nom va lligat a Cambrils, és el nostre espai de treball i el nostre objectiu informatiu. Ens interessa i intentem arribar a tot el que passa en aquest municipi. Des de l'any 1953 que va néixer la publicació mensual en paper Revista Cambrils o des de l'any 2006 que li va sorgir un company de viatge amb el diari revistacambrils.cat, Cambrils és el nostre món i el que dóna sentit a aquests mitjans i a l'Associació Cultural Revista Cambrils, l'entitat sense ànim de lucre que els edita.

Parafrasejant a l'agent secret més universal: el meu nom és Cambrils, Revista Cambrils.