Opinió

Declaració d'intencions del NMC

Potser el que vaig a dir en aquests moments els cambrilencs que assisteixin a l’acte d’investidura del nou equip de govern municipal encara no han tingut temps de pensar-ho. Ho escric en positiu i amb l’objectiu d’enfortir el treball realitzat i el tarannà dels qui fa temps que hem optat per l’NMC com a millor opció per gestionar la vila de Cambrils.

Vull començar recordant als futurs membres del nou govern tripartit que amb la seva mala actitud negociadora han deixat de banda els principis més bàsics de la bona educació, si més no es pot dir que no han entrat a valorar les propostes de la nostra opció avalades per 1800 vots. Voldríem també recordar als propers governants del municipi que aviat hauran de tenir en compte els temps convulsos que arribaran donades les properes eleccions catalanes i espanyoles d’aquesta tardor. Com s’ho faran llavors?, o és que pensen fer una nova actuació de fonambulisme extrem per assegurar la seva supervivència? Vostès varen batre el rècord en formar govern en poc més de 24 hores, i és que potser ni van tenir temps de reflexionar sobre la necessitat i la determinació d’una opció com la nostra en lloc de la inestabilitat i manca aparent de governabilitat que ens proposen per aquests propers mesos.

Per una altra banda, què podem dir sobre el sacrifici i la renúncia dels ideals i de les conviccions de cada partit polític que formen l’esmentat pacte, sense entrar en profunditat en l’històric de cadascuna de les tres forces en qüestió, amb l’únic aparent objectiu d’aferrar-se al poder. Ja els avanço aquí que en qualsevol cas que l’NMC hagi de tornar a l’escena per necessitats urgents del municipi nosaltres hi estarem preparats i presents amb tota la nostra força. També puc posar la mà al foc en afirmar que no serem mai rancuniosos, el que no treu que avui vulguem expressar el nostre desencís i desconfiança amb la seva manera inicial de fer. Han estat massa capriciosos i particularment interessats en vetar-nos com a protagonistes que hem estat d’un empat tècnic en els resultats de les eleccions del passat dia 24 de maig a ulls de qualsevol cambrilenc.

A l’NMC mai li tremolarà el pols a l’hora de defensar els interessos exclusius dels cambrilencs, a la vegada que a partir de ja mateix denunciarem qualsevol ombra de mala gestió tant del govern que deixem enrere com del que ara entra, tot portant l’honestedat com a bandera i reclamant encara més alt si cal el motor del canvi que necessita la nostra estimada població. Caigui qui caigui, peti qui peti, ens hem marcat com a objectiu arribar fins al final.

Enric Daza
Membre de l’Executiva del NMC