Opinió

Decididament Sí, Sí i Sí

A punt d’acabar la meva primera campanya com a candidata a l’alcaldia de Cambrils, vull compartir amb vosaltres unes reflexions.

La primera, traslladar-vos una certesa: la de que sabia exactament on em posava quan vaig acceptar el repte d’encapçalar la llista d’ERC-AVANCEM a Cambrils: les responsabilitats, els reptes, l’exigència de ser candidata i eventualment futura alcaldessa de Cambrils. Ho vaig acceptar per convicció -personal i política- i, sobretot, perquè vaig de la mà d’un gran equip humà que m’estima i que s’estima Cambrils. Que ho ha donat tot en aquesta campanya i que ho donarà tot per Cambrils en el proper ajuntament.
La segona, traslladar-vos un neguit. Crec que Cambrils està en un punt d’inflexió que caldrà saber aprofitar: cal tornar-li a la ciutat la dignitat i l’orgull de ser referent al territori en tot allò que ens proposem. Cal també mirar endins i acompanyar les potencialitats dels emprenedors locals, cal endreçar la ciutat, mimar els detalls i les persones; fer-les sentir segures i part d’un projecte engrescador. Durant aquests dies hem intentat explicar-vos el nostre projecte, el camí per portar Cambrils allà a on li correspon, i hem cercat encomanar-vos el nostre entusiasme, de viva veu, barri a barri, porta a porta. Esperem haver reeixit en l’intent.

Finalment, permeteu-me traslladar-vos una esperança. L’esperança de ser la propera alcaldessa de Cambrils. I des del càrrec posar fil a l’agulla als tres grans reptes que Cambrils té per endavant. Vull ser l’alcaldessa del sí-sí-sí: sí als serveis públics i a un Cambrils cohesionat; sí al progrés econòmic i a l’ocupació i sí, també, a construir un nou país lliure, més net i més just, des dels nous ajuntaments.
En aquest darrer cas, la decisió és a les vostres mans. El proper diumenge 24, decidiu-vos a fer camí plegats amb nosaltres. Us demano el vot per la candidatura d’ERC-AVANCEM a Cambrils. Voteu amb l’esquerra! Fem Cambrils! Fem país! Fem història!