Opinió

El Partit Popular no defensa el poble

La Justícia Europea torna, per segona vegada, a cridar l'atenció al Govern espanyol per deixar desprotegits als afectats pels desnonaments del seu habitatge habitual. Els beneficiaris: els protegits –els banquers–, els mateixos que han declarat uns beneficis el 2013 de gairebé 9.700 milions d'euros, els mateixos que segueixen sense tornar els seus estalvis a milers d'afectats per les preferents. On van a parar aquests escandalosos beneficis? Per què aquest govern titella no els obliga a tornar els més de 40.000 milions d'euros que els va donar de diner públic per al seu rescat? Per què no els obliga a tornar els estalvis robats en preferents a milers d'estafats?

Aquest govern del Partit AntiPopular, que només aplica les normes i aprova lleis que beneficien els seus, que es nega a adaptar les lleis espanyoles a la Directiva Europea d'obligat compliment sobre els desnonaments, aprovada en 1993, la 93/13 vigent des d'aquell any. Aquest govern del Partit AntiPopular, insensible davant la situació en la que van quedar l'any 2013 més de 66.000 desnonats, l'any 2014 més de 70.000 i que, des de l'inici d'aquesta estafa anomenada (crisi) s'ha fet fora de les seves cases a més de 400.000 famílies i aquest 2015 segueix la mateixa tendència. Aquest govern del Partit AntiPopular, intenta ara convèncer-nos que ja s'ha superat la "crisi", això vol dir que ja no permetrà més desnonaments?, què es tornaran les seves cases a les més de 400.000 famílies desnonades?, o es refereix a aquella minoria de grans empresaris i banquers que no paguen els impostos que els corresponen perquè tributen a Luxemburg a l'1% i que a més estan tenint grans beneficis a costa de pagar salaris de misèria, propis de l'època de l'esclavitud?

Aquests grans empresaris no han estat mai en crisi, són els culpables d'aquesta, l'han creat amb l'ajuda d'aquest govern ANTIPOPULAR. Em vol dir el senyor Rajoy que estan sortint d'aquesta estafa anomenada "crisi" aquests ciutadans que tot i tenir feina són pobres, amb salaris de 600 euros que no els hi dóna ni per a pagar la llum ni el gas. És sortir de la seva Crisi que el 27% de la població estigui en risc de pobresa (més de 12.600.000 persones), que el 52% dels joves no tingui possibilitats de treballar si no és en condicions d'esclavitud, que 2.000.000 de nens estiguin malnodrits en la quarta economia europea, que estigui permetent que 12 persones morin cada dia perquè no se'ls subministren els medicaments per combatre l'hepatitis C.
A això, senyor Rajoy se li diu Genocidi selectiu. No ens expliqui rucades senyor Rajoy, baixi del núvol i els ciutadans li explicarem què faríem per sortir de la seva estafa anomenada "crisi".

Santiago Méntrida

Podem Cambrils