Esports

El Club Patí Cambrils tanca la temporada 2010 amb el seu Festival de Nadal de patinatge

Per Redacció

Un moment de l'exhibició de les patinadores del club

Aquest passat diumenge 19 de desembre al Palau Municipal d'Esports, el Club Patí Cambrils va organitzar el seu Festival de Nadal, en el qual hi van participar tots els patinadors del club, un total de 66, amb edats d'entre els 3 i els 19 anys.

Exhibició dels patinadors del club

El festival va constar d'una petita exhibició dels patinadors més novells del club, és a dir, els patinadors d'iniciació dels grups "groc" i "taronja", molts dels quals s'han iniciat en el patinatge artístic durant aquests darrers mesos. Posteriorment, els patinadors una mica més veterans dels grups "verd" i "vermell" van representar la coreografia que porta per títol "Mulan".
Per altra banda, les 14 patinadores de competició del club, de totes les categories –des d'aleví fins a sènior– van executar el seu disc curt amb el qual han participat en les competicions d'aquest any. Finalment es va fer una desfilada conjunta amb tots els patinadors del club i se'ls hi va fer entrega d'un diploma i d'una foto-calendari de tots els patinadors. Per acabar es va fer un esmorzar a l'entrada del pavelló per a tots els patinadors i els seus acompanyants.

Participació en el Parc de Nadal

Amb aquest Festival de Nadal del Club Patí Cambrils, s'acaba la temporada 2010 de patinatge artístic i a partir del proper mes de gener s'encetarà una de nova per a tots els patinadors cambrilencs, tant els debutants com els de competició, la qual cosa fa que no s'aturin els seus entrenaments. Per altra banda, durant el Parc infantil de Nadal de Cambrils, entre el 26 i el 30 de desembre, hi haurà un taller de patinatge artístic, que comptarà amb les monitores del Club Patí Cambrils. El taller serà obert per a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys d'edat. La inscripció per apuntar-se a patinar al club de cara a la nova temporada serà gratuïta durant els dies del Parc de Nadal.

Comenta aquest article