Cultura

El grup de teatre Xerinola enceta les festes amb la lectura del Poema de Nadal de Josep M. de Sagarra a l'ermita

Per Berta Ruiz

El Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra, es va recitar a l'ermita el passat diumenge

Com cada any per aquestes dates, el grup de teatre Xerinola va recitar el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra per encetar les festes nadalenques. En aquesta ocasió però, es va decidir canviar la ubicació de la representació i es va fer a l'ermita de la Mare de Déu del Camí, després de la missa major d'aquest passat diumenge 19 de desembre. En anys anteriors, aquest acte s'havia fet al Centre Cultural i Ocupacional.

Els rapsodes que van intervenir en la lectura del poema de Josep Maria de Segarra van ser Gerard Garriga, Blanca Martínez, Estrella Ros, Maria Dalmau i Josep M. Pallisé. En el segon cant del poema es va comptar amb la intervenció del jove "rabadà", David Pallisé. Juntament amb els membres del grup de teatre Xerinola també hi van participar quatre alumnes de l'Escola Municipal de Música, els quals van oferir un acompanyament musical. Com a primer violí va tocar Helena Cortiella, com a segon violí hi va participar Marcel Gutiérrez, Guillem Álvarez va tocar la viola i Berta Cortiella el violoncel. El professor de l'Escola de Música, Francesc Sánchez, va conduir l'actuació.

Josep M. Pallisé, integrant del grup de teatre Xerinola, es mostrava molt satisfet de l'acollida que va tenir l'actuació entre el públic, així com de l'encertat emplaçament d'enguany.

Comenta aquest article