Cultura

La cambrilenca Isabel Garriga, de 85 anys d'edat, exposa part de la seva obra pictòrica a la sala Òscar Pàmies de Barcelona

Per Redacció

Isabel Garriga de 85 anys, resideix actualment a la Residència Cambrils Suite

La cambrilenca Isabel Garriga, de 85 anys d'edat, i resident al centre geriàtric Residència Cambrils Suite, està exposant actualment part de la seva obra obra pictòrica a la sala d'exposicions Òscar Pàmies de Barcelona. En la mostra de pintura també hi participa el seu marit, Francesc Todó.

Isabel Garriga ja ha fet més de 20 exposicions individuals de pintura al llarg de la seva vida, així com d'altres exposicions col·lectives, i gaudeix d'un reconegut prestigi en el món de l'art. Entre aquestes exposicions cal destacar les que va fer a la Fira Internacional de l'Art de Basilea; a la Galeria Hamer, d'Holanda i a galeries i museus de Catalunya i d'arreu de l'Estat espanyol.

La mostra es pot visitar a la sala Òscar Pàmies de Barcelona, situada al carrer d'Enric Granados número 21. L'horari de visita és de dimarts a dissabte de les 11 a les 14 hores i de les 17 a les 20 hores. L'exposició d'Isabel Garriga estarà oberta al públic fins el proper 31 de gener.

Imatge d'uns dels quadres d'Isabel Garriga cedits a la residència Cambrils Suite com agraïment al tracte rebut

Comenta aquest article