Cultura

El Festival Europeu de Curtmetratges Cambrils Reus rep més de 2.100 films per a concursar la propera edició

Per Redacció

Entrega del primer premi al director del curtmetratge 'Socarrat', el passat mes de febrer

El Festival Europeu de Curtmetratges —FEC— Cambrils - Reus ha finalitzat el període d'inscripcions amb més de 2.100 curtmetratges procedents de nombrosos països europeus. Amb aquest número de films rebuts, el Festival s'assegura tornar a projectar els millors curts del continent en la propera edició, que tindrà lloc del 16 al 26 de febrer de 2011 a les localitats de Cambrils (secció estatal) i Reus (secció europea).

Ja fa uns anys que el FEC Cambrils - Reus s'ha convertit en un bon baròmetre pel que fa al món del cinema de curta durada. En l'edició del 2011, l’organització pretén potenciar les projeccions de curtmetratges a través de seccions paral·leles i fora de competició, amb ànims de poder oferir moltes hores de bon cinema i activitats relacionades a tots els amants i seguidors dels curts.

Obertes les convocatòries "DO Films" i "Microfilms"

A banda de les inscripcions a la secció oficial (ja tancada), resten obertes les convocatòries per a la secció DO Films (d'autors de les comarques de Tarragona), el ja tradicional concurs de Microfilms, els tallers de Minicurts a Cambrils i Reus i les sessions d'Aula de cinema, adreçades a IES i centres escolars del Baix Camp. A més, el FEC Festival està treballant amb noves seccions i activitats que augmentaran l’oferta cinematogràfica del certamen.

Comenta aquest article